Обява

Свий
Няма добавени обяви.

запитване за малък лифт на витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• запитване за малък лифт на витара

Здравейте всички , с татко ми обмисляме малък лифт на витарката с около 3,4 см като сложим стоманени подложки (незнам дали това е правилната дума) на пружините ,въпроса ми може да ви се стори глупав но все пак по добре да попитам от колктото да го направим без никакава информация .ТА въпроса ми е следния - след като сложим подложки на пружините и се повдигне купето ,по този начин няма ли напрежението от тежеста от купето в/у амовете да намелее и по този на4ин да се разтегнат малко ,защото тежестта в/у тях вече не е толкос голяма .?. благодаря предварително
    По-добре провален опит,от колкото да не си опитал. :)

До: запитване за малък лифт на витара

Първоначално публикуван от stefko1992 Преглед на мнение
    Здравейте всички , с татко ми обмисляме малък лифт на витарката с около 3,4 см като сложим стоманени подложки (незнам дали това е правилната дума) на пружините ,въпроса ми може да ви се стори глупав но все пак по добре да попитам от колктото да го направим без никакава информация .ТА въпроса ми е следния - след като сложим подложки на пружините и се повдигне купето ,по този начин няма ли напрежението от тежеста от купето в/у амовете да намелее и по този на4ин да се разтегнат малко ,защото тежестта в/у тях вече не е толкос голяма .?. благодаря предварително
    Колата тежи изцяло и само на пружините, ресорите, въздушните възглавници, а амортисьорите я карат да "стъпва" на асфалта не да се топка като пинг понг. По темата е писано много за Витара особено много, ползвай търсачката и сам ще си отговориш на много от въпросите, а и съм сигурен, че ще си спестите излишен труд и пари.

Коментар

До: запитване за малък лифт на витара

Aве Стефко заралия може ли да задава такива вапроси ве,има тьрсачка,ако не помага или не се справяш се обьрни за помощ на място- http://offroadsz.com/forum/index.php...182101d59999d4
      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X