Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Окачване менте ?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Окачване менте ?!

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
    Там онзи със синьото съм Аз. Как мислиш дали имам поглед върху нещата. Личната ми Тойота се държеше по-добре с нормалното окачване от колкото състезателната с лифтованото. Тойота -та от снимката мина през всички предлагани окачвания в България и все един и същи резултат.Това не са състезателни окачвания но и при нормална експлоатация е същия "ПРАЗ". Сега преди Шуменското състезание пак ще бъде променено пък да видим какво ще стане.
    Добре, щом си наясно с нещата, кажи защо окачването на Тойотата от снимките е обратното на подобрено.
    Аз тия шарени пръчки от по 30 долара дори няма да ги коментирам.
    Заводското може ли така.

Или така.

Коментар

Стига глупости ! Въпрос към Пламен (Kinex) : А горното може ли като долното и обратно Това са машини строени с МНОООГО пари и за точно определени цели . При ограничен бюджет алтернативите не са хич много ...
      Да , пружина се мачка . Аз съм един от хората , на когото се е случвало . Поради прегряли и в следствие на това не работещи амортисьори ! Същото може да стане и от неправилно подбрани такива ...
      Последно редактирано от Митко/fulda/; 18-10-08, 10:08. Причина: допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
        Стига глупости ! Въпрос към Пламен (Kinex) : А горното може ли като долното и обратно Това са машини строени с МНОООГО пари и за точно определени цели . При ограничен бюджет алтернативите не са хич много ...
        Задаваш отговори като мене.
        Разбира се че не може.
        А проблема на развалените окачвания изобщо не е в парите, щото първия джип е летял и с бюджетно окачване..

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Задаваш отговори като мене.
          Разбира се че не може.
          А проблема на развалените окачвания изобщо не е в парите, щото първия джип е летял и с бюджетно окачване..
          Аха , знам , но помня и резултатите ...
          Построяването на едно окачване , дори бюджетно е не лека задача ! Аз също съм карал на моята Баба Яга почти всичко внасяно в България и накрая си събрах едно от различни компоненти (готови китове и оригинални части) , което идеално пасва на МЕН ! За някои ще е твърдо , за други меко ... Въпрос на стил на каране ...

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
            Аха , знам , но помня и резултатите ...
            Построяването на едно окачване , дори бюджетно е не лека задача ! Аз също съм карал на моята Баба Яга почти всичко внасяно в България и накрая си събрах едно от различни компоненти (готови китове и оригинални части) , което идеално пасва на МЕН ! За някои ще е твърдо , за други меко ... Въпрос на стил на каране ...
            Не помня вече три или четири състезания бяха. На едното второ място. Макар че знаеш там в крайното класиране и късмета има роля, както и други фактори които са извън подготовката на машината. С амортисьори от най-евтините, резултата мисля е задоволителен.
            Ама от хубавото винаги има и по-хубаво.

Заводските джипки с много малки изключения излизат от завода готови за леки разходки. Как да ги направим готови за тежки разходки е въпроса. Състезателните ги оставяме на страна.

Коментар

Оспамихме темата ... Може да отделите (модераторите) приказката ни с Пламен в друга тема .

Коментар

Мани-мани, че аз съм модератор тука.
                Нали за окачване менте си говорим.

Коментар

Всяко окачване е менте, ако човек очаква от него не за каквото е правено.
                  Няма да се окажат ментета в практически никой случай, бетеерските окачвания. Само че те тежат колкото тежат, и камиончето става вече бая камион по теглото. Танковите също.

Коментар

Заводските джипки с много малки изключения излизат от завода готови за леки разходки. Как да ги направим готови за тежки разходки е въпроса. Състезателните ги оставяме на страна.

Toва е най-лесното ! даже и гуми М/Т нети трябват ! Слагаш си отпред едно хидравлично "кранче" и в багажника едни патечки и хай-джак и това е ! всичко друго е .............. по желание на клиента
                    Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Хайде да не отваряме въпрос какво е лека и какво е тежка разходка. Щом си излязал да караш в гората всичко е в категорията HARD. Не ти говоря да ходиш до пикника да "муаш" пържоли. Окачването за състезания го обсъждахме в друга тема.
                      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                      Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X