Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Окачване менте ?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Окачване менте ?!

Дай да не му плюем на човека в душата. Лаиците във всичко вярват че щом по-скъпо - значи по-хубаво. То не е така вече 50 години, ама пустата надежда ...

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
      Ама някои и извън пътя караме.
      Че аз от 1999г все извън пътя карам ама не монтирам лифтовано окачване. Лифтованото окачване с какво може да ти помогне най-много да минеш през някоя бабуна повече от мен. Гуми,лебедка ,блокаж,това е по важно за мен.С лифтования джип по лесно може да свалиш някое гадже пред дискотеката.
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

В блатото и коловозите на горските трактори е безценно. Пред дискотеката също. И ако искаш да не въртиш геврека. Тогава си трябват и 500 коня. Даже скоростите няма да сменяш.

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
          Че аз от 1999г все извън пътя карам ама не монтирам лифтовано окачване. Лифтованото окачване с какво може да ти помогне най-много да минеш през някоя бабуна повече от мен. Гуми,лебедка ,блокаж,това е по важно за мен.С лифтования джип по лесно може да свалиш някое гадже пред дискотеката.
          И за извън пътя не си наясно щото явно не знаеш за какво става въпрос, и за дискотеката пък си още по далече от истината.
          Как ще го свалиш това гадже като му минаваш отгоре без дори да го докоснеш.

Коментар

...за дискотеката пък си още по далече от истината.
            Как ще го свалиш това гадже като му минаваш отгоре без дори да го докоснеш.
            Най-зле е положението с миньончетата

Коментар

С легналите да не е по-лесно?

Коментар

Щом са легнали, значи тунинга е ефективен.

Коментар

... Гуми,лебедка ,блокаж,това е по важно за мен ...
                  Сега да не ми кажеш, че размерът (на гумите) няма значение? Щото няма да ти повярвам. А за да вденеш по-голямата гума ти трябва какво?
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Не знам дали окачването не е съобразено с килограмите и натовареността,но преди година смених предните пружини и амортесьорите на Нисана със стандартни такива/съответно пружини Лезофьортс-шведски и амортесьри на Монро/Почти веднага предната стандартна броня беше заменена с нова/доста по-тежка/ и лебедка 9500lb.Общо тегло в повече около 80кг.За година /и то яката каране офроуд и доста натоварване/,мога да споделя че окачването не е мръднало и сантиметър надолу.Та не знам какво ще е това лифтово /тоест и по-здраво/окачване,което ще се сломи с примерно 5см.За мен по-скоро се касае за ментерливо окачване......Поздрави.
                    NISSAN FOREVER
                    -----------------------------------------------------------------------------
                    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                      Сега да не ми кажеш, че размерът (на гумите) няма значение? Щото няма да ти повярвам. А за да вденеш по-голямата гума ти трябва какво?
                      Размера винаги има значение но на правилното място.Бившия ми TLC 70 беше с 235/85/16 и отговарящи на 32". Беше с нрмалното окачване без лифт.С тези гуми повдигнах мостовете от земята и с това постигнах по-добро газене в коловозите,шасито беше на 45см.от земята .Е срещу коловозите от Виетнамка не се получава
                      Последно редактирано от banjo; 17-10-08, 21:56.
                      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                      Дий Снайдер

Коментар

И за извън пътя не си наясно щото явно не знаеш за какво става въпрос
                        Щом казващ няма да лъжеш я.
                        Дий Снайдер

Коментар

А да се обърнеш по-лесно на стръмното вече може.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            Трябва ти по-як флекс и по-малко акъл...
                            08седемшест5едно513четири

Коментар

Щом казващ няма да лъжеш я.
                              Ами каза че не си имал "пипано" окачване. Така че няма от къде да знаеш.
                              Тя тая работа с чуване не става. С дай едно кръгче също.

Коментар

... Бившия ми TLC 70 беше с 235/85/16 и отговарящи на 32". Беше с нрмалното окачване без лифт...
                                Явно си много добър с вкарването, колега. Аз на моята 33ки барабар с лифта не мога да й вкарам, че опират навсякъде.
                                Зима иде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X