До: Амортисьори - какви използвате и доволни ли сте
Аз съм с Monroe и засега (около 10 000 км) няма ядове.
Въпреки това нямам високо мнение за тях на база опита ми с други коли, оборудвани със същата марка амове.
Аз съм с Monroe и засега (около 10 000 км) няма ядове.
Въпреки това нямам високо мнение за тях на база опита ми с други коли, оборудвани със същата марка амове.
Колата е съпорт трък а в Баха 1000 тези камиони карат повече по асвалт и много равен пясъчен терен.Другото е че никой не буха по ямите съпорт тръка ясно защо.При повреда заминава в кучи г.з целият отбор.Момчетата от тези камиони имат вълшебните умения да подменят само за 15 минути всичко вътре в ама.Той може да замине напълно само ако има външен удър на бодито или тотално е прегрял до посиняване на шафта. Затова рекламата на Бронкото е такава.Но ако е истина това пак е достойно постижение. При второто ни пътуване в Африка минахме 15 000 километра за 10 дни със стокови амове.Джипката беше с четири човека и зверски натоварена. По голяма част от пътя обаче е асвалт.При каране в гора същите тези амове с този товар щяха да изкарат точно 500км в среден режим на придвижване.Не казвам че Билщайн е лоша фирма даже смятам че техните рейсингови продукти са най добрите на планетата.Нищо повече не може да се иска от един евтин като този модел продукт.
Коментар