Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повдигане на Shuttle

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Повдигане на Shuttle

Имам Хонда Сивик SHuttle 4WD но тези след 89 по големите с амортисиори не с турсиони като предните и автомати4но 4WD . Много съм доволен но взе да ми се иска мако да е по височка. Знам това не джипка ама пък и хубаво драпа в кал хубаво върви по пътя 180 си ги хапе може и още . не се смейте на идеята а дайте плюсове и минуси. Предварително мерси.
    ОБОЖАВАМ ДА ЦАПАМ В КАЛТА
    Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш

Re: Повдигане на Shuttle

Първоначално публикуван от momchil_vasilev
    Имам Хонда Сивик SHuttle 4WD но тези след 89 по големите с амортисиори не с турсиони като предните и автомати4но 4WD . Много съм доволен но взе да ми се иска мако да е по височка. Знам това не джипка ама пък и хубаво драпа в кал хубаво върви по пътя 180 си ги хапе може и още . не се смейте на идеята а дайте плюсове и минуси. Предварително мерси.
    KOLKO???
    БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
    (това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).

Коментар

Ами двигател от CRX- 130 магарета-с редовни при това документи и никави проблеми
      Но на бензин ина4е на газ с това 1,6 направо си е ужас ама с тез цени на горивата и бавно става
      Начин на живот- за някой:)Honda Shutlle 4WD 16V, Suzuki Samuraj SJ413, Toyota Runner 2.5TDI, Мургаш

Коментар

ХОРА дайте мпля съвети по големи джанти , сега съм с 14" , на пружините подложки или други пружини, дайте моля акъл сам ода не е нова кола! Таз и си ми харесва има кормило

Коментар

Сложи си гумени подлобки под задните пружини-ще се повдигне достатъчно и ще ти хареса.Дебели са около 3-4 см. и се продават в много магазини/и не са скъпи/.Аз съм слагал на Мерцедес 300 д и ги карах с години без проблеми,само дето вози малко по-твърдо,но става по-висок,по-проходим,и не на последно място - по-красив.Само за сведение - отзад бях с газови амортисьори на SACHS - ако това има някакво значение.

Коментар

3-4 сантиметра не са малко но не са и много ако сложа и 15" със по високи гуми това щее добре може да се достигнат около 8 сантиметра ама това няма ли да навреди на нещо по колата като нее била разчетена предварително за това?

Коментар

"Вервай ми" достатъчно са и 3-4 см. За повече не давам гаранция , не съм го правил.Но ми се струва опасно да се лифтва повече от това !

Коментар

Ще подложа и ще пробвам не ми тябват високи скороти с колата искам по на високо да се кача Но се изкушавам за още по щръклесто

Коментар

Може. И половин метър може. Пътем поръчай на някой заварчик обаче красива стойка за кардани, да си возиш повече в багажника. Щото каретата ще станат консуматив.

Коментар

А карерата- лошо не искам мако по около 80 лв бройката не ми се сменят Ако само гумените подложки сложа май ще е по добре? Дайте съвети- четох за нивата и там нямаше единодушно мнение

Коментар

Немога да те разбера!!!
                      Или често ходиш на горско или си нямаш работа!
                      Сивика е направена нарочно ниска,за да може цвнтъра на тежеста да е възможно наи ниско и за да е устойчива в завоите а ти като я вдигнеш 8 см знаеш ли какво ще стане?
                      Като е 4Х4 незначи че задължително трябва да е висока и да върви из калта като джип!
                      Тя е предзнаначена за друго!!!
                      Не се занимавай с глупости е моя съвет!
                      Хората се чудят как да срежат пружините на колите си за да стане по устоичива а ти искаш да я направиш неустоичива!
                      Ако си с високопрофилни гуми пробвай да ги изпуснеш повечко и я покараи из завоите и ще видиш каква люлка е!
                      Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Найстина е супер остойчива но пък и малко по височка ще е супер
                        Добре ако се примеря с тез 3-4 см нали няма 4ак какво да прецакам?

Коментар

Споко!Казах ти,че съм го правил.Пък ако нещо те притеснява,не го прави.Пък ако го направиш и не ти хареса или нещо те обезпокои винаги можеш да махнеш подложките.

Коментар

Хонда

реал тиме е тая хонда или поне така разбирам от тва дет си писал! Гледай да не е много високо там дето се качваш и не дръж много на тва двойно! Специално тоя модел хонда - двоиното не е за боксуване в калта и в снега, а е за барзо потегляне(истрелване)! Има я в двора ми същата само, че е с Д16А6 мотор 110 коня 16винтила! Муфата за задния мост е като детска играчка и тия зацепва само при пробуксуване на гумите иначе седи в неотрална позиция! Имаш сервизна вилка на скоростите с един винт се освобождава и можеш принудително да игнорираш задния мост!
                            15" гуми мисла, че трябва да са много нископрофилни за да минат пот долния задържащ край на прожината към макферсона! Огледай го, но с нисък профил и 15 цолови гуми неси заслужава ще правиш джанти всеки ден!
                            4ао ииии успех с машината! Тая прави 220
                            Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Качи се на някоя ГАЗка натоварена с цимент, и я подкарай по някоя серпентина надолу. Нямаш ядове със скоростта, 120 може. Като те изкарат от реанимацията след третия завой няма да имаш повече въпроси по устойчивостта на автомобил с висок център на тежестта.
                              Целия тоя таралясник е смятан за да се влачи по корем по асфалта. Там изобщо сигурно има и само полукардани с по 3 градуса допустими ъгли. Какви 8 сантиметра, вземи да прочетеш барем някой учебник за 9 клас по конструкция на автомобила. УАЗовете за пъкъла в ТР-3 не можеш да ги дигнеш с повече от 5 сантиметра, а там момчетата са практически профи.
                              Купи си флекс, електрожен, гума за транспортна лента, и почвай. Като изрежеш колкото трябва калниците можеш да набуташ и задни колела от Беларус. От лентата ще си изрежеш красиво парчета вместо стъклата, да не те намерят парализиран от ужас и с някой хвърлен в лицето камък. Тунинга няма да е съвсем завършен ако не завинтиш и някое колело от Краз за резервно, сега ги има евтино.
                              Да, не се чуди много ако изобщо не тръгне, значи просто телените полуоски са се изпокъсали като си пуснал съединителя. По-просветените тръгват по трансмисията, и усилват където квото се сетят и квото успеят. Докато един ден получат прозрение като извадят коляновия вал усукан на бургия. После някои плачат и тръгват да разправят че еди-кво си е буклук. А други плюят, размазват го, прочитат кат последните балъци някоя книжка, а после отиват и си купуват джип.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X