Здравейте , бих искал да попитам има ли някакъв начин да повдигна купето и окачването на ауди а6 2004 година.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Повдигане на Ауди А6 възможно ли е ?
Свий
X
-
От: Повдигане на Ауди А6 възможно ли е ?
Бе още сутринта мислех да пиша, ма време не ми остана. Първо щях да питам дали 31-ци трябва да влязат (за по-големи май не може). Иначе руснаците РолсРойс вдигат, та А6-ца ли да не може!
п.п. Абе в спама дали няма човека да получи по-добър съвет, А?
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Колегата пише в нашия форум,защото всеки вдига всичко!/Е,почти всичко/
Ако,не може да се вдигнем едно Ауди,не сме за тука!
Всичко зависи от бюджета,и най-вече от ГК!.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
От: Re: Повдигане на Ауди А6 възможно ли е ?
И по-евтино.Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеМоже да вдигнеш каквото и да е, на съответната цена. ТТ то на елбгт стана трепач. 6 цата няма да е по зле.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Не му трябва високо бюджетно изпълнение като ТТ то от форума.С елементарни начини може да се вдигне Ауди .Който не е кавал Ауди може да пише че е душегуб или ,че не е кола,а куатрото на сняг може да сложи много джипове у малкия си джеб,барабар всички субарута.Изпробвано,даже със стара 80тка куатро.Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Може да се вдигне на подемника колкото искаш. То на подемника преминава живота на тези аудита !Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение...То на подемника преминава живота на тези аудита !
Ама сте лоши, аз исках да лифтвам Б4 авант, че видя зор към връх Ком, и си взех Паджеро като по-лесен, бърз и евтин вариант.
Проблема с аудиото не беше с клирънса, а с липсата на бавни, запалих съединителя да го мъча....The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Б4-то няма нищо общо като окачване с това на питащия . Иначе старото желязо се вдига лесно ,но както каза бавни няма .Първоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнение
Ама сте лоши, аз исках да лифтвам Б4 авант, че видя зор към връх Ком, и си взех Паджеро като по-лесен, бърз и евтин вариант.
Проблема с аудиото не беше с клирънса, а с липсата на бавни, запалих съединителя да го мъча....Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Ако е 2.5тди автоматик колега изобщо не се занимавай с глупости да го повдигаш.... Карах такова две години и единственното хубаво нещо беше куаттрото. за 30000км го платих още веднъж във вид на кобилици валове, компютри,гнп, накрая и скоростната се окоти..... А наи големия майтап беше по светофарите като ме наказваше всеки един кадет или голф без значение с кой мотор....
Накрая като го продадох бях хем щастлив хем гузен като знаех какво причинявам на човека.....
0-
Коментар
-
Какво чакате зимата на белмекен?Първоначално публикуван от New hopeЩом ти казваш ,значи е така ! Щом синаясно вдигни го и те чакаме зимата на Белмекен
Кои го чакате?
Питам да знам може и на мен да ми се дочака.
И като цяло и аз се интересувам за лифт на ауди.
За един приятел за А6 4f за към 3 сантиметра да видим някой дали
ще предложи нещо смислено.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар