Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пружини от село Крън.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пружини от село Крън.

Решил съм да сменям пружините, с такива от село Крън. Един познат, също ме попита за въпросните пружини. Казват, че били ментета и се чупели лесно.
    Някой има ли такива и доволен ли е ?
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

От: Пружини от село Крън.

Използвам четири на бъгито и возят перфектно,за пет сезона не успях да ги счупя!
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Благодаря. Притеснява ме, да не се смачкат бързо. А 5 сезона, си е доста
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

От крънските пружини има доволни, има и недоволни. lubashki77 e с крънски пружини на терано например. На друг колега с терано бяха правили, но не ги бяха уцелили - бяха прекалено меки.

Аз съм доволен от TrailMaster. От първия събор на Приморско до сега няма забележимо спъхване. Но състезател не съм.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За TrailMaster не се и съмнявам, както и за ОМЕ. Дано моите и на другия колега, с такъв джип, ги уцелят.
          0878 23 58 34- Радо

Коментар

За да не попаднеш във ситуация,трябва да знаеш какво точно искаш.Това са няколко неща,външен диаметър,височина(дължина),брой витки,диаметър на тела и как завършва във краищата,при мен беше лесно,копирах предни и задни на Профлекс.

P.S.Ако ще експерементираш,едва ли ще уцелиш от първият път!
            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
              Решил съм да сменям пружините, с такива от село Крън. Един познат, също ме попита за въпросните пружини. Казват, че били ментета и се чупели лесно.
              Някой има ли такива и доволен ли е ?
              За чупенето -не се чупят,но когато се направят за по голям лифт,и се слягат много,който прави по големи пружини го изпитва на гърба си,ако са по малки пружините не слягат толкова,зависи и от експлоатацията на машината и дебелината на тела,от там се определя и твърдостта на пружината.
              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X