Като чета какво пишете, това май е най-доброто им приложение :-)
за старите да - за новите, не бих казал... аз утре ще се доокомплектовам и мога да демонстрирам каква е разликата... на големи дупки /някой скоро минавал ли е през Горубляне / вози... комфортно...
Да, аз А и нали ми виждаш количката на снимката Чак хем ми стана жал за нея, хем ме хвана яд, че плащам данъци..... и пълня частните джобове на чиновниците рушветчии...
Да, аз А и нали ми виждаш количката на снимката Чак хем ми стана жал за нея, хем ме хвана яд, че плащам данъци..... и пълня частните джобове на чиновниците рушветчии...
малко е мини снимката... пежо 206 ли е? При тоя тип коли може да не се притесняваш от дупки и т.н. - колкото и да ги пазиш, на 100хкм вече скърцат от всякъде Само лошото е, че гумите и джантите са бая нежни... иначе /поне мойто Рено/ досега не ми е задрало никъде по Горублянското траял-трасе
довечера мисля да пробвам как е през дупките с новото окачване...
като бях с 4 оригинални пружини, на най-големите гърбици удряше на тампоните най-вече отзад при 20кмч, откакто смених задните отзад не е удряло - чат-пат отпред... надявам се вече с 4-те нови пружини да не удря въобще само трябва да внимавам, за тия с колите... както карат на зигзаг и спират на всяка бабунка, като нищо ще "цуна" някой
Коментар