Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пружини Ironman - Търг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от LJ73
    Първоначално публикуван от dani
    Като чета какво пишете, това май е най-доброто им приложение :-)
    за старите да - за новите, не бих казал... аз утре ще се доокомплектовам и мога да демонстрирам каква е разликата... на големи дупки /някой скоро минавал ли е през Горубляне / вози... комфортно...
    Да, аз А и нали ми виждаш количката на снимката Чак хем ми стана жал за нея, хем ме хвана яд, че плащам данъци..... и пълня частните джобове на чиновниците рушветчии...
    LZ1JJJ

Коментар

Първоначално публикуван от dani
      Да, аз А и нали ми виждаш количката на снимката Чак хем ми стана жал за нея, хем ме хвана яд, че плащам данъци..... и пълня частните джобове на чиновниците рушветчии...
      малко е мини снимката... пежо 206 ли е? При тоя тип коли може да не се притесняваш от дупки и т.н. - колкото и да ги пазиш, на 100хкм вече скърцат от всякъде Само лошото е, че гумите и джантите са бая нежни... иначе /поне мойто Рено/ досега не ми е задрало никъде по Горублянското траял-трасе

довечера мисля да пробвам как е през дупките с новото окачване...
      като бях с 4 оригинални пружини, на най-големите гърбици удряше на тампоните най-вече отзад при 20кмч, откакто смених задните отзад не е удряло - чат-пат отпред... надявам се вече с 4-те нови пружини да не удря въобще само трябва да внимавам, за тия с колите... както карат на зигзаг и спират на всяка бабунка, като нищо ще "цуна" някой
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Мола, Мола ,

Ние освен Land Rover-и имаме и Пежа. Най-старото е 205, на 15 години и все още се вре наравно с големите. Важното е, че всички са ДИЗЕЛ!

За скърцането да не говорим, защото по нашите пътища и кола на въздушна възглавница (Стефан да ме извини за терминологията) ще се потроши.

Т.
        Good guys drive Land Rovers!

Коментар

Един приятел има диск-1 и за него ги зимам
          УАЗ - Where I go there are no roads!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X