Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mitsubishi Otlander

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mitsubishi Otlander

Здарвейте колеги,
    имам Mitsubishi Otlander 2008г модел и искам да го вдигна малко - около 5 см. Никъде в нета не намерих как. Въпроса ми е някой има ли идея как може да стане това?
    п.п. Не започвайте, че това не е истински джип - знам, но с това разполагам.

От: Mitsubishi Otlander

Не е лошо да напишеш от къде си, че някой колега да ти помогне.
    GSM 0877 08 99 19
    Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Единственото което можах да намеря е в този сайт www.4wdshop.net, това при положение ако ще го правиш за пред кафето. Другия вариант - всичко по поръчка.

Коментар

От София съм, трябва ми за лек offroad, не за пред кафето. Ходя често за риба и някои места са трудни за лека кола..... Това от линка изглежда добре като височина. Интересува ме и колко ще ми струва едно талкова повдигане. Ако някой от София, който се занимава с такъв тунинг му се занимава, ще съм благодарен поне цена да ми каже.

Коментар

Колега не си разваляй хубавата количка! Имам я същата и знам колко може - не е много.
          Това видео съм го пускал и в друга тема, ама ще го пусна и тук.

Те хората са му сложили алуминиев таван за да се понижи центъра на тежеста, а ти искаш да го вдигаш.
          Според мен по удачния вариант е втора кола за оффроуд - например Сузуки Самурай/Витара триврата. За цената от линка можеш да си купиш 2-3 Самурая.
          Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II

Коментар

Единственият евтин(евентуално и заслужаващ си) вариант е с гумени подложки според мен!Чак 5см незнам дали ще можеш да го вдигнеш без преправяне,но предполагам,че 3см спокойно може да се вдигне без отрицателни ефекти,щом си преценил,че искаш да го направиш на тази кола!
            Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
              Единственият евтин(евентуално и заслужаващ си) вариант е с гумени подложки според мен!Чак 5см незнам дали ще можеш да го вдигнеш без преправяне,но предполагам,че 3см спокойно може да се вдигне без отрицателни ефекти,щом си преценил,че искаш да го направиш на тази кола!
              За какви подложки става въпрос? За такива под пружините ли или са такива, които се слагат между намотките на пружините?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X