Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на китаец 250цц

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тунинг на китаец 250цц

Здравейте!
    Искам да тунинговам китаеца,просто средствата за друго атв не ми стигнаха и реших,че ще е най-добре да подобря някой нещица на китаеца.Та, искам да сложа фланци,защото ми идва прекалено тясно на завоите,да укрепя малко рамката,да сменя амортисьорите и може и да стане да се кара на писта през уикенда.Нямам намерение да се занимавам професионално,пък дори и да имам машината не го позволява Просто има ли смисъл да го разширявам и да укрепвам рамката...Имам притеснения,че на първия скок просто ще легне на земята,а гумите ще продължат,всяка в различна посока Някой,който е правил нещо такова и има опит да даде малко акъл.Ще съм много благодарен.
    Мерси !

От: Тунинг на китаец 250цц

Поразрови се в АТВ подфорума и ще откриеш отговори на повечето си въпроси. А на каква писта мислиш да го караш- асфалт или крос?
    Колко е ширината, че ти идва тясно? И от колко време го караш? Надявам се, че си наясно с техниката на каране на подобна машина.
    I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

От: Тунинг на китаец 250цц

Е нема лошо, то някога някой правеха тунинг и на мосвича, ама си беше същия дарак. А маани се не се харчи.
      При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X