Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация за ръчна лебедка, тирфор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Информация за ръчна лебедка, тирфор.

Темата произлиза оттук:
    Посъветвайте ме за лебедка

А някой може ли да ми каже от къде мога да си купя една обикновенна, но здрава ръчна лебедка. Аз виждах такава взета от автоморга в Германия. С 50 метрово синтетично кевларено въже. Цялата магия тежи 3-4 килограма и е горе-долу колкото крика на ферозата на обем, а е за 6 тона.
    Има по магазините китайски, но въжетата са къси, механизмите са калпави и на практика не стават за нищо.

За мен тоя вариант е по-добър, така,че ако някой знае къде има такива, нека да каже.
    Последно редактирано от Yaro; 23-06-10, 08:36.

От: Посъветвайте ме за лебедка!

Първоначално публикуван от Ачо Преглед на мнение
    А някой може ли да ми каже от къде мога да си купя една обикновенна, но здрава ръчна лебедка...
    ... За мен тоя вариант е по-добър, така,че ако някой знае къде има такива, нека да каже.
    Този вариант съм го пробвал. Меко казано, не ме кефи. Достатъчно е веднъж да Ви се наложи, да изтеглите джипа през 10-ина метра мазна кал, за да ме разберете...
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
      Този вариант съм го пробвал. Меко казано, не ме кефи. Достатъчно е веднъж да Ви се наложи, да изтеглите джипа през 10-ина метра мазна кал, за да ме разберете...
      На мен ми трябва тирфор, ама за друго. Сега ровичкам и се чудя какво и откъде. Някой да има някаква по-конкретна информация, понеже както несъмнено се досещате, вероятно и там има боклуци, малко ставащи, много ставащи и т.н.?
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Някой продаваше тук, във форума, преди няколко месеца, но май му искаше доста парички... Спарки, поразрови се из обявите.

Коментар

И аз снощи рових за лебедка и видях надпис продавам ТИРФОР, лошото е, че не знам какво е. Има го в обявите.
          Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнение
            И аз снощи рових за лебедка и видях надпис продавам ТИРФОР, лошото е, че не знам какво е. Има го в обявите.
            Еми, аз търся от тия със синджирите, та да мога да си качвам на машината делителния апарат, въртяща маса, щос глава и прочие. Доволно тежки са, пък и ако реша някога да фрезовам някой по-обемист и тежък детайл, мързела си е друга работа. Мисля еднотонна ще ми е напълно достатъчна.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки, погледни тук.

П.П. Ако не си забравил, пия кафе!

П.П.П. Ако не те устройва, като дойдеш насам, ще ти подаря един със синджири - 3 тонен... Всъщност май имам и един по-малък... Абе като дойдеш, ще си избереш.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                Спарки, погледни тук.

П.П. Ако не си забравил, пия кафе!

П.П.П. Ако не те устройва, като дойдеш насам, ще ти подаря един със синджири - 3 тонен... Всъщност май имам и един по-малък... Абе като дойдеш, ще си избереш.
                Гледах го тоя, ама ми се види скъп.

За кафето - нали знаеш че и без повод, няма грижи с тия работи.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                  Еми, аз търся от тия със синджирите, та да мога да си качвам на машината делителния апарат, въртяща маса, щос глава и прочие. Доволно тежки са, пък и ако реша някога да фрезовам някой по-обемист и тежък детайл, мързела си е друга работа. Мисля еднотонна ще ми е напълно достатъчна.
                  Аз имам един с верига-6 тона,синджира е към 3 метра,с тресчотка-сецаш една ръчка и бавно,бавно дига к`вот му закачиш.Ма сам по себеси е доста тежък...
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

С това най-много да срутя тавана на цеха. Трябва ми нещо от сорта на тон, или около. От повече няма сми. Няма какво толкова да вдигам с нея, а и да имаше трябва да правя някаква сериозна конструкция.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X