Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ръчна лебедка- оглупях

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: ръчна лебедка- оглупях

На мене пък не ми трябва...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
      На мене пък не ми трябва...
      Ми то на паркетник лебедка не му трябва
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

аз се подлъгах навремто да си купя от тези лебедки
        дето са от 2 листа ламарина
        и на опакковката гръмко пишеш, че издържали до 2 тона
        лебедката се огъна, и ни наред ни назад, точно когато мотра
        на джипката беше наполовина вънка

за мой късмет си пазех касовата бележка и в мосю бриколаж ми върнаха парите
        LR RR Classic VM2.5

Коментар

ам тази лебедка та снимката с ладите е от най-малкия модел и дърпа прилично до сега винаги като се закъса и не става с дърпане, бутане, вдигане и тн винаги тя ни изважда
          но на едно от последните закъсвания усилието и доиде малко в повечко и се поизкриви и ролката на макарата се проряза от въжето но въпреки това работеше до края но аз почвам да се оглеждам за джек
          Прикачени файлове

Коментар

внимаваите с тия анджаклами щото след кривенето следва късане на въжето.И ако има някакво удължение от лента или друго нещо разтегателно лебедката хвърчи с учудваща бързина.не можеш да я видиш

Коментар

Ето снимка на лебедка от този тип, която няма как да строшите.
              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                Ето снимка на лебедка от този тип, която няма как да строшите.
                Да това е добре изработка и ти вярвам че върши работа. но тези за които става въпрос от метро не стават за нищо, най моного някой сакатлък да стане

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                  Да това е добре изработка и ти вярвам че върши работа. но тези за които става въпрос от метро не стават за нищо, най моного някой сакатлък да стане
                  Абсолютно правилно.

Коментар

Това на филмчето не е лебедка а монтажно - тягов механизъм. Пълзи по въжето с три ролки. Тритонен тежи 25 кила, 5 тонен - 35. Когато въжето е зъмръзнало се пързаля.
                    Напоследък са се превърнали в проблем по руските състезания. Трябва да внимаваш да не налетиш на такова в калта. Като побеснеят от яд просто ги хвърлят.
                    Джекът върши същата работа общо - взето.

Коментар

с малко повече напъване и тръба на дръжката скъсахме точно такова въже ефекта беше поразителен

Коментар

Бе Йори, и това не е лебедка. Това устройство се казва тали. Не знам да има единствено число. И даже има два вида. Едните се слагат долу, другите горе.
                        Ама всичките се кълчат когато са хоризонтално и са мъчни за използване. Освен това не стават за крик, пък са още едни кила и пари. Просто няма смисъл от тях, ако има джек.

Коментар

здравейте днес си пробвах евината ръчна лебедчица и става номера..не че закъсах но просто
                          да и хвана челъма....
                          само направих по далго рамо за да е по лесно дарпането...
                          цената и смешна около 25€ но върши работа...
                          въжетата и куките са по скъпи но без тях не може..

поздрави

Коментар

По принцип такива удтроиства тали имат много приложения в стриотелството и в промишленоста само че са гигантски в сравнение с това. По дискавъри гледах как изтеглет въже на висящ мост усилието което прилагаха беше 30т. А в момента се сещам, куполите на цирковете ги вдигат с такива ръчни устроиства на който му се разхожда може да прескочи до Балкански да ги види, тяхните бяха по 15т и имат може би над 10 бр. за едната палатка

Коментар

И аз така веднъж се вързах с един колан за камък и после напъвах с лебедката. Джипа беше яко закопан и не помръдна. Като тръгнах да вадя колана той се беше впил в камъка и нема вадене. След половин часови борби го изкарах като го вързах за джека и го теглих на обратно. Тогава отидох и извадих с джека и джипа. Да живее ДЖЕКА или по точно тоя дето го е измислил. И Стефан, че тогава бех с неговия.

Коментар

Играйте си, играйте си ...
                                Не може да ебеш Дяволът докато хвърчи, пробвано е. Когато става дума за стомана, най-тънкото въже, което има работа около джиповете е дебело 9,1 мм. По БДС, ГОСТ, ДИН, АСА и вероятно по МДС. Ако така се казват Монголският Държавен Стандарт.
                                Аз поне разглеждам всяко използване на устройства с подобни размери и в подобно изпълнение като опит за убийство на намиращите се в радиус две дължини на използваните въжета.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X