Обява

Свий
Няма добавени обяви.

размери на водач

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• размери на водач

моля някои колега да ми даде размерите на алуминиевия водач( не ролковия) дължина и ширина.става въпрос за Т-макс 6500 защото в саита им няма размери на водача а само на лебетката,пък ми трябва точните размери за моя нов раобар!
    ако може и разтоянието между дупките на болтовете.
    0887791432-Митко

От: размери на водач

Първоначално публикуван от 5seriq Преглед на мнение
    моля някои колега да ми даде размерите на алуминиевия водач( не ролковия) дължина и ширина.става въпрос за Т-макс 6500 защото в саита им няма размери на водача а само на лебетката,пък ми трябва точните размери за моя нов раобар!
    ако може и разтоянието между дупките на болтовете.
    Имай пред вид, че има различни алуминиеви носачи и разположението и разстоянието между отворите за болтовете им е различно. Най-добре да мериш когато си взел вече водача.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

повече ме интересиват външните размери по дължина и ширина, защото водача трябва да влезе между тръбите ,а що се отнася за отворитена болтовете те са лесни как доидат ще бъде.
      0887791432-Митко

Коментар

А аз си мислех, че тези водачи( неролковите) са само чугунени. Явно греша...
        Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от 5seriq Преглед на мнение
          повече ме интересиват външните размери по дължина и ширина, защото водача трябва да влезе между тръбите ,а що се отнася за отворите на болтовете те са лесни как доидат ще бъде.
          За най-груба ориентация, чугунуният водач, който ми е под ръка е 30 х 7 см.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0009.jpg
Прегледи:1
Размер:54.8 КБ
ID:5184172

Горе долу там някъде трябва да е и размерът на алуминиевия. Но, пак да кажа, че водачите биват различни по форма, като в някои случаи и мястото на отворите е различно.
          Примерно, сравни показания по-горе с този (също чугунен) водач.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:hawse_fairlead.gif
Прегледи:2
Размер:31.8 КБ
ID:5184174

Доколкото разбирам, ще го слагаш на тръбна броня. Ако смяташ да го направиш "вкопан" в тръбата, както е на някои фабрични брони - по-добре недей! При теглене под ъгъл има вероятност въжето да се трие в бронята, което за синтетика е много нездравословно.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X