Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво има в лебедката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво има в лебедката

Попадна ми тази лебедка Т МАХ 9500.
    Беше много ползвана направо смазана от дърпане скъсала е оригиналното си въже на безброи места после едно друго от което бяха останали 5 метра когато я взех .
    Според човека от които я взех била безпрблемна и работеща . Видимо по корпуса има следи от удари с твърд предмт можеби чук което ме накара да разглобя и инспектирам всичко .
    Скапал се е триещият латер в корпуса на редуктора после някои започнал да подлага там шаиби за да убере луфта резултата е доста смлени парчета от шаиби между зъбите . Ударите по корпуса са били явно за да се зацепят зъбите вътре в редуктора или за да се наместят парчетата така че да не пречат .
    За моя голама изненада поражения по зъбите почти няма .
    Вижте какво има вътре и ако има въпроси питаите утре стругара ще ми направи едни дистанционни втулки за редуктора че ми липсват и я събирам .
    Прикачени файлове

До: Какво има в лебедката

Или си я измил твърде добре, или е твърде "суха"!
    Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
    ... turn on your A/С !

Коментар

Ето и последните липсващи части тези втулки ще придържат отделните секции на редуктора на определено разтояние една от друга . Не съм сигурен дали съм ги докарал като истинските но са здрави и по местата си .
      Яворе ако имаш някои разглобен редуктор би ли го снимал за да знам как изглеждат оригиналните втулки когато са всеоще здрави ?
      За моя голяма изненада управлението се оказа ново можеби нее работило въобще вътре нямаше никаква кал само малко прахчица така както се вижда на снимката .
      Направи ми впечатление при електромотора нямаше никакви следи от износване само малко прах от четките .
      Колега в Практикер в кв. Дружба съм виждал 220в.
      телфер не обърнах внимание колко му е подемната сила даже са два модела наи добре иди и виж сам дали ти вършат работа .

Коментар

Проблем немога да кача снимките ще пробвам утре пак.

Коментар

Ето снимки.
          Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X