Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mile Marker E9000 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mile Marker E9000 ?

Здравейте,

Спрял съм се на лебедка около 9000 lbs. Моделът, който ми предлага ТМ Ауто (Тойотата ми е още в гаранция...), е Mile Maker Е9000 ( http://daricars.bg/bg/product/ID/193/).

Проблемът ми е, че въпросният модел не го намирам на сайта на Mile Maker. Там (пък и в електронния магазин към форума) най-близкият модел е 9500 lbs. и се казва по по-различен начин. От къде идва разликата и какъв е изобщо този мдел, който ми предлагат?
    "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
    Gabriel Garcia Mаrquez

До: Mile Marker E9000 ?

Първоначално публикуван от andreiboyanov Преглед на мнение
    Здравейте,

Спрял съм се на лебедка около 9000 lbs. Моделът, който ми предлага ТМ Ауто (Тойотата ми е още в гаранция...), е Mile Maker Е9000 ( http://daricars.bg/bg/product/ID/193/).

Проблемът ми е, че въпросният модел не го намирам на сайта на Mile Maker. Там (пък и в електронния магазин към форума) най-близкият модел е 9500 lbs. и се казва по по-различен начин. От къде идва разликата и какъв е изобщо този мдел, който ми предлагат?
    Обади се директно на човека, който единствено представлява Mile Marker в България и ще получиш точна и конкретна информация:
    0878 44 65 90 - Пламен Петров.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
      Обади се директно на човека, който единствено представлява Mile Marker в България и ще получиш точна и конкретна информация:
      0878 44 65 90 - Пламен Петров.
      Да, де, ама съм доста ограничен от гаранционните условия при избора на доставчик...
      Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от andreiboyanov Преглед на мнение
        Да, де, ама съм доста ограничен от гаранционните условия при избора на доставчик...
        Така е. Бъди спокоен, Пламен Петров доставя за ТМ Ауто. Просто от него ще получиш точна информация за моделите и гамата на Mile Marker.

Коментар

От: До: Mile Marker E9000 ?

В крайна сметка си монтирах лебедката (преди известно време). Т.е. монтираха ми я. Смениха предмата греда с монтажна планка или както там се казва - едно желязо, което си има готово легло за монтаж на лебедката.

Проблемът ми е следния. При използване на лебедката, в зависимот от посоката, в която дърпам (нагоре или надолу), цялата лебедка се мърда. Отива няколко милиметра по-нагоре или по-надолу. По същата причина не мога да я използвам, за да подпирам на нея hijack-а.

Може ли това да е нормално и ако не, какво не е направено като хората?
          Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Не е нормално да ти се разхожда лебедката насам-натам. Какво точно не е направено като хората може да се каже след като се види.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение

Проблемът ми е следния. При използване на лебедката, в зависимот от посоката, в която дърпам (нагоре или надолу), цялата лебедка се мърда. Отива няколко милиметра по-нагоре или по-надолу. По същата причина не мога да я използвам, за да подпирам на нея hijack-а.

Може ли това да е нормално и ако не, какво не е направено като хората?
              Мини да я погледна. Координатите са в подписа.

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
                Мини да я погледна. Координатите са в подписа.
                10x! утре шъ мина.
                Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

От: Mile Marker E9000 ?

На мен ми се стори, че не е стегната. Какъв излезе проблема накрая?
                  One Planet, One Internet!
                  We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

От: Mile Marker E9000 ?

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
                    На мен ми се стори, че не е стегната. Какъв излезе проблема накрая?
                    Още не е излязъл Надявам се началото на другата седмица да го преборим заедно с Митко Фулда (на когото предварително благодаря!).
                    Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X