Здравейте,след мъчителни два месеца шофиране на Диското без лебедка(преди два месеца ми изгоря старата лебедка марка GEW6000),дойде време да се похваля с нова.Днес си купих Табор 9к за 600 евро чисто нова в кашон.Според мен мисля,че цената е добра.Сега вече ще чакам с нетърпение следващото закъсване да я изпробвам.Пожелавам на всички колеги във форума безаварийно шофиране.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Купих си лебедка Табор
Свий
X
-
До: Купих си лебедка Табор
Първоначално публикуван от krasimir83 Преглед на мнениеЗдравейте,след мъчителни два месеца шофиране на Диското без лебедка(преди два месеца ми изгоря старата лебедка марка GEW6000),дойде време да се похваля с нова.Днес си купих Табор 9к за 600 евро чисто нова в кашон.Според мен мисля,че цената е добра.Сега вече ще чакам с нетърпение следващото закъсване да я изпробвам.Пожелавам на всички колеги във форума безаварийно шофиране.
-
До: Купих си лебедка Табор
Първоначално публикуван от asen6x6 Преглед на мнениеБи ли споделил от къде си я купил? Цената с ДДС ли е? Има ли гаранция? Трябва и аз да купувам и в Гладиатор ми предлагат същата за 800Евро с ДДС и две години гаранция? Та се чудя много защото и Warn 8000 я дават за 870 евро пак с ДДС и две години гаранция! Коя да избера направо съм се побъркал!Life is too short to drive dull cars!
Fight global warming !
... turn on your A/С !
Коментар
-
От: Купих си лебедка Табор
Първоначално публикуван от Красимир Канев Преглед на мнениеМиналата седмица като бях на лов заседнах в една река и около 20 минути лебедката бе под вода,несъм я ползвал под водата нито след това.Трябва ли да я отварям за профилактика или няма смисъл???Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеИма много смисъл от време на време лебедката да се отваря за профилактика, дори и да не си киснал дълго в дълбока вода. Малко е вероятно да има вода в планетарния механизъм, но блокиране на четките на елетктромотора поради проникнали в него "гущери" не е рядкост. Затова, по-добре от време на време хвърляй по едно око. Че иначе може да констатираш, че лебедката не работи в най-неподходящия момент.0885719173-Красимир
Коментар
-
Първоначално публикуван от Красимир Канев Преглед на мнениеЛебедката има правена профилактика пролетта и от тогава е ползвана веднъж,вътре я напълних с 200-300 грама грес.Беше заседнал механизма за освобождаване на въжето и се развиваше само чрез работене на електромотора.
Ама и с профилактиката трябва да се внимава, че, ако сложиш грес тук ...
после пак ще трябва да развиваш на мотор, че иначе се върти много тегаво.
200-300 гр грес ми се вижда множко.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
)) И аз така едно време набутах по половин кутия грес в таралежите, после стана зима, и бях много обиден на света, понеже не щяха да се включват ...
Сега ми е смешно, а тогава не ми беше. Ма бяха други години, нямаше кого и да питам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар