Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За какво служи третата лебедка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За какво служи третата лебедка?

От много време се чудя за какво служи третата лебедка? ( малката под основната отпред ) http://www.infort.ru/offroad/foto/of_bk34.jpg ( Уазката на снимката има и задна лебедка - механична. )
    Аз лично си мисля , че е за подпомагане на изправянето, упора... при странични пропадания, но пък знам ли . Ще ми се да чуя и вашето мнение, защото на тази тема ( лебедки ) съм ....

Re: За какво служи третата лебедка?

Първоначално публикуван от TurboKuчekBabait
    От много време се чудя за какво служи третата лебедка? ( малката под основната отпред ) http://www.infort.ru/offroad/foto/of_bk34.jpg ( Уазката на снимката има и задна лебедка - механична. )
    Аз лично си мисля , че е за подпомагане на изправянето, упора... при странични пропадания, но пък знам ли . Ще ми се да чуя и вашето мнение, защото на тази тема ( лебедки ) съм ....
    Всички сериозни машини запътили се към сериозни места задължително са оборудвани минимум с по 3 лебедки. Една предна основна + една допълнителна и една задна. На много от тежките състезания с много етапи за лебеда екипажите използват (заменят) по време на състезанието 5-8 в някой случай и повече лебедки. Типичен пример е Раинфорест Чалъндж в Малайзия.

Коментар

Сигурно на много тежки състезания лебедките са консуматив, но тази малката определено има друго предназначение, защото по никакъв начин не може да замести основната лебедка. Та това е лебедка за ATV.

Коментар

Тази лебедка е механична монтирана е отдолу а въжето и водачите са монтирани отпред на Каракатицата на Владислав Бьистров мисля че така се казваше пилота на този Супер УАЗ печелил не едно и две състезания в Русия и участвал в Райнфорест Чалънж в Малайзия
        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от TurboKuчekBabait
          Сигурно на много тежки състезания лебедките са консуматив, но тази малката определено има друго предназначение, защото по никакъв начин не може да замести основната лебедка. Та това е лебедка за ATV.
          Не си правете извод само по вида на водача за това каква е лебедката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X