Коя лебедка е подходяща за зверско използване
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
T-max 12000 или Tabor 12000
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: T-max 12000 или Tabor 12000
Първоначално публикуван от JORO-pz Преглед на мнениеКарданната
Първоначално публикуван от zaggi Преглед на мнениеКоя лебедка е подходяща за зверско използване...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
Заложи на Табор. Това е бюджетен Уорн. Имаш гаранция и съпорт.ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнениеЪЪЪ и Т-макса има съпорт и поддръжка е го къде е Явор в Бургас
Всеки си избира за себе си....TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
Четох че табор дава дефекти по мотора
т-макс е на цена 1400
табор е на цена 1900
тези 500 лв си е сума ако знам че ще е по добра тобора да взема нея в момента имам на вромос пак 12 000 и вече 1.5година я ползвам зверски и не е имала сериозни проблеми
Имам приятел които изка да я купи за това търся нова
ако някои има нещо друго за продан да казва по принцип съм се метнал на WARN,но ще видим какво ще излезеД-р Марин–Dentist
Wrangler:4.0L :))
Коментар
-
Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнениеАз имам 12000 т-макс от-преди епохата на Явор. И нямам съпорт. Лебедките са идентични и Табора е малко по-бърз.
Всеки си избира за себе си.. Както за VROMOS така и за Т-Мах гаранцията е 1 година, естествено обслужваме и след гаранционни лебедки. Имаме доста части на склад, а ако случайно нещо липсва веднага разглобявам нова лебедка за да обслужа клиентската.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gogom Преглед на мнениеЗдравко има и лебедка T-max 9500 lb и е на цена около 1100 лева нова ако мислиш че ще е подходяща за вранглера обади се.Гого Мечев 0898631563
Коментар
-
Първоначално публикуван от gogom Преглед на мнениеЗдравко знай кой съм,цената на лебедката по ценова листа на евро маркет (ако не се лъжа те са официален вносител) е около 1100 лева можи и да се бъркам но последно я гледах на тази цена.. И още едно ДА, цените в Евро Маркет са по-скъпи
, но за сметка на това нямат сервиз и части
Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнениеЯвор, с релетата (блокчето за управление) на Т-макс, уорн 9,5 хп ще тръгне ли?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар