Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WARN - China !!??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• WARN - China !!??

Проблема ми е прост и много болезненен!
    Вкарах си през близнаците лебедка ВАРН от Щатите - страхотия, обръщал съм преобърнат камион, събарял съм постройки, закачал съм джипа за задницата и от зор се е вдигал почти във въздуха, докато опъва, с две думи - нямам думи!
    Преди няколко дни събарях с нея един зид и връщайки назад джипа извадих въжето от опашката..Подарих остатъците от въжето заедно с куката.
    Отивам в Зюндер, купувам си въженце и кука, започвам да ги навивам и когато стигам до куката виждам печат "China"!!!
    Направо се парализирах - това не е някаква си токсична детска играчка, или лампа дето прави пожар - това е кука за лебедка!

Като за начало, бяха забравили да и поставят шплент, штифта беше лек като китайска стомана, какво по дяволите става?!

Как вече да дърпам 10 тонни товари, при мисълта че ги държи китайска кука?!

И ти ли Бруте /WARN/ се продаде?!

За WARN не знам, ама наскоро чух, че Милемаркера го правят(или само го сглобяват) в Китай в един завод с Вромос.Дали е вярно или не ....
    sigpic УАЗ-452

Коментар

Малиииииии
      Тук ще става бой
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

спокойно

само куката е китайска

warn имат една много евтина серия, която се први в китай, иначе нормалните им неща са си американски/мексикански и всичко е 6
        drive alive

Коментар

Няма място за притеснения Фирмата има доста сериозна репутация която по никакав начин не би провалила заради по евтино производство в Китаи Въпреки това на пазара в САЩ се предлагат два вида производство американско и таиландско Винаги съм държал да ми изпращат продукти с USA щемпел Това е една от малкото фирми на която вярвам на 100% Вълк ако купиш от някоя железария кука неназовано китаиско производство ще разбереш за разликата

Коментар

а знаете ли коя е вторта марка на WARN
            щото тYк ми разправят за CAMAC но никога не сам чYвал за нея..
            поздрави

Коментар

КИТАЙ

Близнака е прав, ако куката ти е маркирана с надпис WARN няма да имаш ядове.

Много световно известни марки призвеждат части за тяхни изделия в Китай но под техен качествен контрол и изисквания.

Виждал съм в една фабрика за гуми една и съща гума с една и съща шарка но с разлика в цената повече
              от 3 пъти, просто едната е поръчка за USA пазар и са вложени качествени материали в нея, а другата си е Китайски боклук.
              За съжаление заради цената в БГ се внася само лошото качество.

Опитвам се VROMOS.com да промени това

Коментар

Re: КИТАЙ

Първоначално публикуван от Явор
                Много световно известни марки призвеждат части за тяхни изделия в Китай но под техен качествен контрол и изисквания.
                Ами тогава защо ги правят в Китай?
                Защото там ги изработват неграмотни, евтини, мърляви китайченца, дето им се плаща на престой пред конвейра!
                Била им направена /на куката/ рентгенова проверка!
                От кой?!
                От Сульо Пульо, дето днес е там, утре произвежда бельо или фойерверки, в зависимост от търсенето на световния пазар!
                Моето мнение е следното - всеки който си е изнесъл производството в Чайна е бил пред фалит, поради калпавия си мениджмънт и само евтината себестойност ще му позволи да агонизира като търговска марка още десетина години!
                И обратното! С голям кеф си купих оптика за карабина, на цената на няколко китайски доживотни заплати, ама хората си знаят защо и искат толкова пари!
                Или примерно наши истински майстори занаятчии, ми правят порта с ковано желязо, да ти се разтопи от кеф душата като видиш такава работа, е вярно че за тия пари може да спретнеш в Китай производство на "възрожденски порти" и да ги правиш под "строг контрол"!
                Ма.........ммицата им китайска, добре че не съм президент на някоя държава с "ядрено куфарче"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X