Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лебедка на Nissan Navara 2.5TDi , място и марка ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лебедка на Nissan Navara 2.5TDi , място и марка ?

Баща ми иска да слага лебедка на джипа - Nissan Navara 2.5TDi
    двуомим се къде да я сложим - отпред или отзад ? пикап сме и ще е идеално отзад - няма да има разбалансиране на тежеста все пак една лебедка не е 2-3-5 килограма ... а и колата тежи 2.8 тона , кажете каква лебедка би била достатъчна да тегли , и откъде може да се вземе ? Вромос не са лоши но ще свършат ли работа ? нямам никаква компетентност по въпроса - карайте го направо и с прости думи ! качвам 3 снимки да имате на идея как е работата а на 1-та съм показал според мен как трябва да стане ... поправете ме нещо ако не е редно ? май задната врата няма да издържа на силата ? дали няма да е по-добре да я сложим отпред ?
    Прикачени файлове
    Няма кал - Няма кеф !!!
    Suzuki Samurai LJ410 1984
    Suzuki LTZ400 2008
    Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

До: Лебедка на Nissan Navara 2.5TDi , място и марка ?

На легена няма как да я хванеш. Трябва да се дупчи и да се хваща за шасито. Водача на капака нещо не ме кефи. Вярно, че капака е здрав ама не чак толкова. Не забравяй, че дърветата никога не са там където ти трябват. Все са някъде в страни. Мисли нещо с дюза а не с ролков водач. Ама трябва да резнеш капака от зад и дюзюта ще остане да стърчи когато е отворен капака.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X