Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Достатъчни ли са 4000lb-эа Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Достатъчни ли са 4000lb-эа Самурай

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
    ... Това не може да се оспори.
    Казва кой? Досега само чета теоретизации във форума, но все още ми предстои да видя джип, на който често (може да) се налага да използва лебедка и тя да се вози в багажника ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Казва кой? Досега само чета теоретизации във форума, но все още ми предстои да видя джип, на който често (може да) се налага да използва лебедка и тя да се вози в багажника ...
      Често използване извън пътя и в багажника са взаимно изключващи се понятия.Това е опция за ловци и риболовци...и друг вид любители на разходките ..
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
        ... Това е опция за ловци и риболовци...и друг вид любители на разходките ..
        Наистина подвижният монтаж е някаква опция за хора, на които лебедка може да потрябва 1 път в годината.

Само че ... Кой и как ще извади лебедката, която се намира под всичкия багаж???

Последно редактирано от Чавдар (V93); 24-07-09, 21:27.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Либетката ми смятам да бъде 6000lb- много малко толкос аз мисля че си е напълно достатъчно за саморайче
          Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.

Коментар

Първоначално публикуван от Kelevski Преглед на мнение
            Достатъчна ли е лебедка с такива възможности 1814кг и 4000лб -1.3kw-1.8ps? Моля само за компетентни отговори. Ще бъда благодарен эа помощта
            Според мен напълно дастатачна е все пак си вземи един полиспас за всеки случай щота туй теглене го дават на първа навивка на лебетката може би
            ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
              Наистина подвижният монтаж е някаква опция за хора, на които лебедка може да потрябва 1 път в годината.

Само че ... Кой и как ще извади лебедката, която се намира под всичкия багаж???

Зависи колко си на зор и и колко имаш да ходиш пеша да най-блиското село
              ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                Зависи колко си на зор и и колко имаш да ходиш пеша да най-блиското село
                2 тона и нещо. А селото по закона на Мърфи е поне на 15км. и тракториста е пиян.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

А ми ако в селото няма трактор?

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                    Според мен напълно дастатачна е все пак си вземи един полиспас за всеки случай щота туй теглене го дават на първа навивка на лебетката може би
                    Полиспастче ще се вэеме задължително няма как
                    Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X