Колеги дайте малко инфо за тази марка лебедка-TDS. Продават ги във Велико Търново били от Англия. Мерси
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнение за TDS лебедка
Свий
X
-
До: Мнение за TDS лебедка
Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнениеКолеги дайте малко инфо за тази марка лебедка-TDS. Продават ги във Велико Търново били от Англия. МерсиLZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
-
Аз....... И още няколко човека ...... Здрави са...... Спрямо лебедките коите предлага Явор-Вромос са по скъпи, ама са по-богати откъм комплектация, спрямо лебедките на А. Ковачев явно са по евтини..... Ти избираш.......Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнениеБлагодаря. Аз имам Т-Макс 9500 но мой колега с G-класа иска да си слага такава и ме помоли да разпитам за нея.И последно питане. Само във Велико Търново ли ги има или и в София се предлагат и ако да къде?Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнениеБлагодаря. Аз имам Т-Макс 9500 но мой колега с G-класа иска да си слага такава и ме помоли да разпитам за нея.
Коментар
-
Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнениеЛебедкит се правят по специална спецификация на известен английски оффроудър в Китай( където между другото се правят почти всички лебедки, независимо от марката). Долкото знам са с идеята да се ползват и при състезания и са доста здрави като конструкция.Нали разбираш, че така звучи като градска легенда. Най-добрите китайски китайски и досега са T-max и Come-up. Вторите не съм чувал някой да ги внася.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеА кой е този известен английски офроудър?Нали разбираш, че така звучи като градска легенда. Най-добрите китайски китайски и досега са T-max и Come-up. Вторите не съм чувал някой да ги внася.
LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар