Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за TDS лебедка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за TDS лебедка

Колеги дайте малко инфо за тази марка лебедка-TDS. Продават ги във Велико Търново били от Англия. Мерси

До: Мнение за TDS лебедка

Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнение
    Колеги дайте малко инфо за тази марка лебедка-TDS. Продават ги във Велико Търново били от Англия. Мерси
    Лебедкит се правят по специална спецификация на известен английски оффроудър в Китай( където между другото се правят почти всички лебедки, независимо от марката). Долкото знам са с идеята да се ползват и при състезания и са доста здрави като конструкция.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Благодаря за инфото. А дали някой е ползвал такава за да сподели мнение.

Коментар

Аз....... И още няколко човека ...... Здрави са...... Спрямо лебедките коите предлага Явор-Вромос са по скъпи, ама са по-богати откъм комплектация, спрямо лебедките на А. Ковачев явно са по евтини..... Ти избираш.......
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Благодаря. Аз имам Т-Макс 9500 но мой колега с G-класа иска да си слага такава и ме помоли да разпитам за нея.И последно питане. Само във Велико Търново ли ги има или и в София се предлагат и ако да къде?

Коментар

Благодаря. Аз имам Т-Макс 9500 но мой колега с G-класа иска да си слага такава и ме помоли да разпитам за нея.И последно питане. Само във Велико Търново ли ги има или и в София се предлагат и ако да къде?
            Хората,които предлагат въпросните лебедки,са в развела "Търговски партньори" на форума - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=64878 ,свържи се направо с тях.
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Благодаря колеги.

Коментар

Благодаря. Аз имам Т-Макс 9500 но мой колега с G-класа иска да си слага такава и ме помоли да разпитам за нея.
                Колега, твоят приятел купи ли си въпросната лебедка и ако ДА ,сподели ако обичаш впечатленията си от нея. И аз имам интерес към тази лебедка и ми предстои покупка, та малко повече мнения и впечатления от нея ще са ми от полза. Моля и други колеги, които я ползват да споделят. Предварително благодаря на отзовалите се.

Коментар

Здрасти колега, човекът с Г-то все още не си е купил въпросната лебедка и затова няма нищо писано за впечатленията от нея.

Коментар

Благодаря колега,
                    Ще се оборудвам с такава лебедка пък после ще пиша за моите впечатления от нея.

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                      Лебедкит се правят по специална спецификация на известен английски оффроудър в Китай( където между другото се правят почти всички лебедки, независимо от марката). Долкото знам са с идеята да се ползват и при състезания и са доста здрави като конструкция.
                      А кой е този известен английски офроудър? Нали разбираш, че така звучи като градска легенда. Най-добрите китайски китайски и досега са T-max и Come-up. Вторите не съм чувал някой да ги внася.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                        А кой е този известен английски офроудър? Нали разбираш, че така звучи като градска легенда. Най-добрите китайски китайски и досега са T-max и Come-up. Вторите не съм чувал някой да ги внася.
                        Ще сканирам статията в Land Rover Owner international и ще я постна тук през уикенда.
                        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X