Лебедката по тази обява дали си заслужава. Някой има ли впечатления от тези лебедки?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лебедка Ironman
Свий
X
-
Купуването на лебедка не е само гонене на изгодната цена... Има си и обслужване и ремонт, резервни части и т.н.
Вижте следния линк и може би ще получите отговор на питанията си.
http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...E4%ED%E8%F6%E8
Успех
Т.Good guys drive Land Rovers!
Коментар
-
Ми, Фулдата нали обажда че е жълта. Значи е същия Т-макс или Ком Ъп, кво толкова. И я е по-първо качество та е с английски етикет, я от тая фирма даже и това не е ... Обаче няма да забравят да ти земат парите заради етикета.
Света е менте.
Коментар
-
Мда. За толкова пари вземи Мил Маркер, поне сервизът ще ти е на 20 минути от къщиТо в крайна сметка всичко може да се счупи, стига да искаш.
Или се обади по обявата, обясни на човека че фирмата вече има лоша слава, и значи за половината от тия пари и две бири в комплекта на лебедката може да се решиш да станеш за резил пред джиперската общественост и да се набуташ да я тестваш на свой гръб. Макар че се набутваш яко, ама колкото да върви работата ...
Абе, ше ме вземат ли в някой маркетинкинг, а? Или пиар?
Коментар
-
разрови се здраво, прочети много, обърни нета, гледай сравнителни материали, използвай търсачката на тук, лебедката е за евакуация и екстремия, няма как да се отнесеш лековерно
а инак мнението ми е, че единствено ММ са в добро съотношение м/у качество, потдръжка и цена на нашият мини пазар.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар