Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Схема на контрол на лебедка Т-макс?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Схема на контрол на лебедка Т-макс?

Здравейте, нужна ми е електрическата схема на лебедка Т-макс 9500 либри с радио контрол. Може ли някой да помогне? Благодаря предварително!
    Светът на Владо

До: Схема на контрол на лебедка Т-макс?

Това дали ще ти свърши работа?

Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Това дали ще ти свърши работа?

И аз само това открих в нета Благодаря! Търсенето продължава Нужна ми е ел. схамата на нещото което е в кутията на контрола (релета, диоди... и други компоненти... приемник).
      Светът на Владо

Коментар

В кутията има две релета с по един нормално затворен и един нормално отворен контакт. Има стари лебедки с 4 релета с по един отворен контакт. Двигателя е последователно свързан и за смяна на посоката се сменя поляритета само на втзбуждането.
        Ако не се оправиш ще ти нарисувам двата варианта като се прибера довечера.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          В кутията има две релета с по един нормално затворен и един нормално отворен контакт. Има стари лебедки с 4 релета с по един отворен контакт. Двигателя е последователно свързан и за смяна на посоката се сменя поляритета само на втзбуждането.
          Ако не се оправиш ще ти нарисувам двата варианта като се прибера довечера.
          Благодаря. Тази информация търсех Искам да съм начсно какво ще открия вътре, преди да реша дали ще я отварям Мерси много
          Светът на Владо

Коментар

Тази с радио контрол има и приемника на дистанционното който е захранен на 12в. и има две малки реленца с по един отворен контакт които дават на късо кабелите от жичното дистанционно- 1+ към 1 , и 2+ към 1, за навивае и развиване.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X