Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да си донеса лебедката?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да си донеса лебедката?

Колеги,имам приятел,който живее и работи в Кипър.През лятото си идва и се заговорихме за лебедки.В Кипър вече те са забранени за машини,които не се използуват за състезания.
    Та той ми е намерил шест лебедки от негови познати-8000 и 10000лб.
    Проблемът е че няма кой да ги донесе до България.Превозвачите искат документ/фактура,кас.бележка/ ,а няма откъде да му издадат.
    Имете ли идеи за превоз на лебедките до България?
    Чавдар Владимиров
    0887/912075
    Ленд Ровър Диско 1
    Самуад в проект

До: Как да си донеса лебедката?

по пощата... твоя приятел ти пише една проформа-фактура и си готов

Коментар

Даже може и да не пише но ги изпраща през определени интервали от време една по една. Употребявана стара вещ от едно физическо лице към друго, и понеже на пратката се пише застрахователна стойност да не надхвърля 100Е иначе ще плашташ мита и данъци Само си провери в кой пощенски клон ще пристигат, тъй като за Сф. всички пощенски пратки над 2.5кг. кацат в "разменна пощенска..." при столична митница и никъде другаде...... За общо доставяне на всички може и през DHL и подобни, но цената на доставката трябва да си я провериш
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

За да ти са по леки пратките можеш да я разглобиш и изпратиш на 3 пъти.Ще ти излезне по евтино.
        sigpic

Коментар

От 2000 км със сигурност няма да е евтино. Трябва да има начин по кораб, щото със самолета ще ти резнат главата.
          Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Пращай по пощата.Ще се получи в митницата,но Кипър вече е член на ЕС,така че нито мита нито ДДС ще се плащат.

Коментар

Чавдаре кажи им на твойте хора че и аз изкам една лебетка да земем една екскурзия ли да си организираме
              ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                Чавдаре кажи им на твойте хора че и аз изкам една лебетка да земем една екскурзия ли да си организираме
                Ти нали не знаеш да плуваш?До там /Кипър/самолет или кораб,избирай.
                Лично аз съм за самолет-по е бързичко.
                Чавдар Владимиров
                0887/912075
                Ленд Ровър Диско 1
                Самуад в проект

Коментар

Може аз съм съгласен само екскурзия да има
                  ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Да ги пусне групаж. Ако не знае как обади се ще го измислиме. Митницата не е проблем. Да събере повече.
                    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X