Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лебедки - КЪДЕ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лебедки - КЪДЕ?

Интересуват ме адреси на магазини в София и Пловдив за автомобилни лебедки!!! Спешно е !

Предварително мерси за информацията

Ето тук
    http://eshop.offroad-bulgaria.com/in...ff2121489fa826
    Провери и тук
    http://www.offroad24.bg/

Коментар

да де, но и на двете места няма адреси където да може да се видят продуктите и съответно да се закупят...

Коментар

ако искаш да ги видиш е малко сложно, за това има интернет, иначе в софия бул. българия посока центъра от дясно точно срещу шоурума на тойота се намира магазина макс драйв, там може да си поръчаш и до седмица да я имаш.

бул. черни връх посока драгалевци след светофара на околовръстното от ляво на около 200м се намира сервиза мото експерт, там също може да си поръчаш и хубавото е, че има и кой да ти я монтира грамотно.

има и в интернет магазина, абе лебедки да искаш

иначе към какво си се ориентирал, за каква кола става дума ?
        drive alive

Коментар

Ами за Пловив може да минеш през Гладиатор оффроуд техник: бул. Санк Петърбург 75(това се намира до метро и техно полиса) и още, прочетух тук във форума, на Панаира(сега е пролетното изложение от 8 до 13 май) на открита площ #5
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

колата е ЛАДА НИВА 1.9D.

Коментар

От скоро могат да се видят Китайски лебедки "VROMOS" в наличност в моят сервиз.
              LZ1VMH

Коментар

До: Лебедки - КЪДЕ?

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                Ами за Пловив може да минеш през Гладиатор оффроуд техник: бул. Санк Петърбург 75(това се намира до метро и техно полиса) и още, прочетух тук във форума, на Панаира(сега е пролетното изложение от 8 до 13 май) на открита площ #5
                Колега дай малко повече информация каде точно междо метрото и технополиса има бая местенце защото се интересувам от моторче за лебетка.Та да ида да си купя едно
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от bob4oo Преглед на мнение
                  Колега дай малко повече информация каде точно междо метрото и технополиса има бая местенце защото се интересувам от моторче за лебетка.Та да ида да си купя едно

Здравей колега,
                  От времето на предходните постове по Марица изтече един океан вода!! :-)
                  Gladiator Offroad Technik вече е на нов адрес:
                  Северозападна индустриална зона Радиново
                  Между Балканстар и Сокотаб
                  Ако не се сещаш звънни на посочените телефони и с радост ще те насочим!
                  В новият ни Офроуд център на площ повече от 700кв.м. можеш да видиш и докоснеш над 5000 артикула в това число и лебедки WARN.
                  Че получиш точна и правилна консултация при вземането на важни решения отностно твоя автомобил!

P.S. След Технополис посока стадион Лаута се намира Автоцентър Ковачев. Там все още е нашата сервизна, ремонтна и монтажна база!
                  Там също ще откриеш наш търговец, но няма шоурум!

Поздрави
                  Димитър Лазаров
                  www.offroad24.bg www.remarketa.com www.arena-offroad.com
                  тел.: 032/277 999; факс: 032/ 277 990; моб.: 0888/ 524 330

Коментар

Първоначално публикуван от gladiator Преглед на мнение
                    Здравей колега,
                    От времето на предходните постове по Марица изтече един океан вода!! :-)
                    Gladiator Offroad Technik вече е на нов адрес:
                    Северозападна индустриална зона Радиново
                    Между Балканстар и Сокотаб
                    Ако не се сещаш звънни на посочените телефони и с радост ще те насочим!
                    В новият ни Офроуд център на площ повече от 700кв.м. можеш да видиш и докоснеш над 5000 артикула в това число и лебедки WARN.
                    Че получиш точна и правилна консултация при вземането на важни решения отностно твоя автомобил!

P.S. След Технополис посока стадион Лаута се намира Автоцентър Ковачев. Там все още е нашата сервизна, ремонтна и монтажна база!
                    Там също ще откриеш наш търговец, но няма шоурум!

Поздрави
                    Димитър Лазаров
                    Колега на мен ми трябва някакво моторче за лебедка (самоделка) И си мисля,че е по добре да отида при техниците да ги попитам какво моторче е най-добре да сложа и ако имате в наличност в шоурума и там ще доида но ми е малко далеко шоурума но това не е проблем
                    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Колеги, моля дайте мнение за това:
                      http://www.bezplatno.net/listing-483...ROMOTsIJa.html
                      Няма да ми трябва за тежък офроуд, по скоро, лодка да си изкарам от блато, в пясък ако заседна и т.н
                      Мисълта ми е че няма да я ползвам много често и екстремно, щото за тези пари качеството едва ли би позволило това.
                      Благодаря
                      Роден рибар, а принуден да работи.......

Коментар

Първоначално публикуван от EU_BG_akademika Преглед на мнение
                        Няма да ми трябва за тежък офроуд, по скоро, лодка да си изкарам от блато, в пясък ако заседна и т.н
                        Мисълта ми е че няма да я ползвам много често и екстремно, щото за тези пари качеството едва ли би позволило това.
                        Благодаря
                        А на какво ще я слагаш?Да не му доиде тежичка.Иначе,като цена е добре за 12000 либри.Провери има ли гаранция все пак.
                        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

На тойота Хайлукс, но си купих една друга, уж английска пак 12 либри, нова и с гаранция в Англия, дано не се налага, щото ако пратя 43 кг до Англия с куриер...............май ще е повече от цената на лебедката

Коментар

Първоначално публикуван от EU_BG_akademika Преглед на мнение
                            ....
                            Предполагам, че е това.

Работи до сега добре. Бая зор видя, но никога не се знае кога ще се сдуха. Цената за такъв неизвестен китаец без гаранция и сервиз е висока. С доставка в Европа трябва да е 600-650лв.
                            Последно редактирано от drukman; 18-03-10, 09:14.
                            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Аз вече имам монтирана една, 12 либри. Митко Фулдата, каза че е много добра, с безжично дистанционно, башка жичното, а тази на снимаката я има в Пазарджик с оферта 750лв, писах, звънях, пак писах, пак звънях, нищо........................
                              А иначе благодаря за инфото

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X