Имам проблем с лебедката като я пусна да работи моторът върти а макарата каде трябва да се навива въжето не се върти или ако се върти я спирам с рака.Това какво ще излези дали подлежи на ремонт.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем с лебедката
Свий
X
-
До: проблем с лебедката
Първоначално публикуван от pacoo78 Преглед на мнениеИмам проблем с лебедката като я пусна да работи моторът върти а макарата каде трябва да се навива въжето не се върти или ако се върти я спирам с рака.Това какво ще излези дали подлежи на ремонт.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеА съединителят заключен ли ти е?sigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от pacoo78 Преглед на мнениеето я лебедката мисля че е английска
Та, въпросът беше, сигурен ли си, че съединителят е бил поставен в заключено положение?
Подобни на описаните от тебе симптоми съм имал в случай, че тръгна да навивам въжето, без да съм врътнал ръчката в правилното положение.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Така както е лоста на снимката е освободена за развиване. Т.е. изключена от двигателя.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Случвало се е като се скъса пружината на спирачката като се натовари въжето да буксува механизма на спирачката. Тук обаче се казва че на ръка се спира ама той човека може и да е връткал ръчката за проба. Причината може пак да е в ръчката която не задвижва гривната на планетарния редуктор и да не зацепва редуктора.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар