Един пиятел ми подарява това нещо
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Някой знаели какво е това ?
Свий
X
-
До: Някой знаели какво е това ?
Стефан знае, пиши му ЛС.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
-
здрасти колега!Незнам за какво ти го продава твоя приятел но тук ще ти помогне някои с опит в воедните!Отрепаи ме но сам го виждал това нещо и сам сигурен че беше докато бях воиник!Но точно от каква машина беше немога да се сетя!Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Коментар
-
Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнениеПрилича ми на ръчна лебедка с червачен редуктор.
Щом ти я подаряват вземи я. А степента и на полезност??... Стефан е човака.И на мен ми прилича на ръчна лебетка
0887632135-Краси
Коментар
-
-
Не я знам от какво е, ама е с 2 скорости. Готино. Да не е от понтон? Примерно.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
За вдигане на някоя луда антена?За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеЗа вдигане на някоя луда антена?
Да ти кажа ли на ЛС, или ще пробваш пак?Ferrum dum ignis candet cudendum est.
Коментар
-
Чакай бре, няма да е интересно. МИСЛЯ.Тва пукане дето го чуваш е от главата ми.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Да не е от някоя едра резервна гума?За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар