Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лебедка на Патрол Y61

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лебедка на Патрол Y61

А каква е твоята лебедка и откъде я купи? Да знам, че и мене ме чака подобен пазар. Мислех си за т-макс.

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
      А каква е твоята лебедка и откъде я купи? Да знам, че и мене ме чака подобен пазар. Мислех си за т-макс.
      Да тя моята е Т-макс. Голди ми я сложи и като видя какво прави ми каза ела и ще го сменим блока,отидох човека си поигра доста ама без успех и другият блок които имаше не работеше.А беше занесъл моят в магазина отидохме до там да си го взема и да го направим с един приятел.Целит проблем е че китаичетата които ги правят слагат едни диоди които изгарят и спира да работи блока за дистанционното слагаш кабела и почва да си прави каквото си поиска,навива си сама развива си сама цяло приключение.Добре че моят приятел и единя от маисторите на Голди са много в час с тоците и решиха проблема,че иначе две седмици докато докарат друг блок.Довечера ще пусна снимки кое и излишно в цялата работа и изгаря,какво дистанционно да си купи човек и да забрави целият проблем,хем няма да има забавяне като оригиналното.

Коментар

Давай, това ще дойде полезна информация!

Коментар

Много добре ти стои Лебетката колега
          Адмираций на инсталатора и екипа му.

Поздрави
          J.
          SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
          +359 0878 888 874
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от nenoA Преглед на мнение
            Да тя моята е Т-макс. Голди ми я сложи и като видя какво прави ми каза ела и ще го сменим блока,отидох човека си поигра доста ама без успех и другият блок които имаше не работеше.А беше занесъл моят в магазина отидохме до там да си го взема и да го направим с един приятел.Целит проблем е че китаичетата които ги правят слагат едни диоди които изгарят и спира да работи блока за дистанционното слагаш кабела и почва да си прави каквото си поиска,навива си сама развива си сама цяло приключение.Добре че моят приятел и единя от маисторите на Голди са много в час с тоците и решиха проблема,че иначе две седмици докато докарат друг блок.Довечера ще пусна снимки кое и излишно в цялата работа и изгаря,какво дистанционно да си купи човек и да забрави целият проблем,хем няма да има забавяне като оригиналното.

Тествахте ли лебедката?
            LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
              Тествахте ли лебедката?
              След ремонта я тествах с новото дистанционно,работи перфектно.След това я тествах и с кабела и с него е безотказна.А и с това дистанционно няма почети никакво забавяне като с оригиналното.Много благодаря за бързата намеса от твоя страна,а не на гаранционцията

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X