Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Редуктор за хидравлична лебедка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Редуктор за хидравлична лебедка

какъв е подходящият.?какъв ще се намери наи лесно.помощ

С много сложна работа си се захванал.Това е за спецове.
    Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

принципно има хора, които могат да ти направят какъвто искаш редуктор и не е много скъпо, но проблема е да знаеш какъв ти трябва. не е само предавателното число, те доколкото знам са много видове.

иначе на нормалните лебедки е около 1:130 - 140 за двигател от 6к.с., ако това изобщо ти помага
      drive alive

Коментар

Благодаря

Коментар

Здрасти,за редуктора не съм съгласен.В варна има р--и 25 до30към1 малки яки червячни.Хидромоторите имат страшен въртящ момент.25-30 към 1е съвсем достатъчно.Зора е да намериш място за зъбна помпа.Поне при мен е така.ленд ровер 1965.мотор мерцедес300d123.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa
            Здрасти,за редуктора не съм съгласен.В варна има р--и 25 до30към1 малки яки червячни.Хидромоторите имат страшен въртящ момент.25-30 към 1е съвсем достатъчно.Зора е да намериш място за зъбна помпа.Поне при мен е така.ленд ровер 1965.мотор мерцедес300d123.
            Я кажи кажи нещо повече за зъбната помпа и за хидромотора!?!
            Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
            0884837709
            0878383528

Коментар

На пътната помощ са без редуктор,само помпа и хидромотор.Зъбната помпа ти дава номинално налягане 195 атмосфери. Хубаво е да сложиш чревячен редуктор,защото не позволява отпускане на въжето,тест няма нужда от спирачка.Аз съм я почнал моята ,но не ми остава време

Коментар

На пътната помощ лебедките са слаби, няколкостотин кила. Те нямат нужда от повече. Колко ги гледах с алчен поглед докато не ги разгледах ...)

Коментар

Видях как измъкна една кола от дерето отстрани на пътя,на 90 градуса спрямо лебедката

Коментар

Да, на сухо върши работа. Най-лошо е като е потънала в снега или не дай боже в калта, тя държи със страшна сила. Още много тонове, освен собствено теглото на колата.

Коментар

За ves 1. Проблема на зъбните помпи е че не търпят ремъчна шайба-протичат.Трябва да се монтират челно,а при мен просто няма място.Освен това е добре да може да се исклучва,иначе ще избива през клапана и ще прегрява.Айде сега маслен радиатор,маркучи,дълга и широка. Хидромоторите са 2 вида,най общо казано са товарни и оборотни.Товарни на скрапа-колкото искаш,ама те искат голямо налягане.Оборотните са кът обаче има хитрина.Всяка автомобилна хидропомпа ако и подадеш налягане става мотор.Да ама сега пък не стига мощност.Решението според мен е 2 редуктора.Тъкмо хидромотора ще стои успоредно на макарата.Налягяне се отклонява от стандартната хидропомпа на автомобила.Надявам се че съм помогнал.

Коментар

Първоначално публикуван от targa
                        За ves 1. Проблема на зъбните помпи е че не търпят ремъчна шайба-протичат.Трябва да се монтират челно,а при мен просто няма място.Освен това е добре да може да се исклучва,иначе ще избива през клапана и ще прегрява.Айде сега маслен радиатор,маркучи,дълга и широка. Хидромоторите са 2 вида,най общо казано са товарни и оборотни.Товарни на скрапа-колкото искаш,ама те искат голямо налягане.Оборотните са кът обаче има хитрина.Всяка автомобилна хидропомпа ако и подадеш налягане става мотор.Да ама сега пък не стига мощност.Решението според мен е 2 редуктора.Тъкмо хидромотора ще стои успоредно на макарата.Налягяне се отклонява от стандартната хидропомпа на автомобила.Надявам се че съм помогнал.
                        Много ми се иска да пробвам нещо такова, но никога не съм се занимавал с хидравлици
                        Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
                        0884837709
                        0878383528

Коментар

редуктори има на старо цяла сергия на илиянци по 30 -40лв

Коментар

Няма човек,който да знае всичко.Консултирай се с някой компетентен,навържи механиката,а хидравликата ще ти я върже всеки механик.И докато не съм забравил-ще ти трябва и двупосочен разпределител.Може и еднопосочен, ама трябва да може макарата да се откопчава и да си я развиваш на ръка.По бързо е,но ако дойде ред да спускаш--ами гориш.Най хубавото на тази схема е че можеш да си я въртиш докогато си искаш.Успех.

Коментар

Тук има доста изписано по въпроса
                              http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...r=asc&start=80

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X