какъв е подходящият.?какъв ще се намери наи лесно.помощ
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Редуктор за хидравлична лебедка
Свий
X
-
принципно има хора, които могат да ти направят какъвто искаш редуктор и не е много скъпо, но проблема е да знаеш какъв ти трябва. не е само предавателното число, те доколкото знам са много видове.
иначе на нормалните лебедки е около 1:130 - 140 за двигател от 6к.с., ако това изобщо ти помагаdrive alive
Коментар
-
Здрасти,за редуктора не съм съгласен.В варна има р--и 25 до30към1 малки яки червячни.Хидромоторите имат страшен въртящ момент.25-30 към 1е съвсем достатъчно.Зора е да намериш място за зъбна помпа.Поне при мен е така.ленд ровер 1965.мотор мерцедес300d123.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targaЗдрасти,за редуктора не съм съгласен.В варна има р--и 25 до30към1 малки яки червячни.Хидромоторите имат страшен въртящ момент.25-30 към 1е съвсем достатъчно.Зора е да намериш място за зъбна помпа.Поне при мен е така.ленд ровер 1965.мотор мерцедес300d123.Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
0884837709
0878383528
Коментар
-
За ves 1. Проблема на зъбните помпи е че не търпят ремъчна шайба-протичат.Трябва да се монтират челно,а при мен просто няма място.Освен това е добре да може да се исклучва,иначе ще избива през клапана и ще прегрява.Айде сега маслен радиатор,маркучи,дълга и широка. Хидромоторите са 2 вида,най общо казано са товарни и оборотни.Товарни на скрапа-колкото искаш,ама те искат голямо налягане.Оборотните са кът обаче има хитрина.Всяка автомобилна хидропомпа ако и подадеш налягане става мотор.Да ама сега пък не стига мощност.Решението според мен е 2 редуктора.Тъкмо хидромотора ще стои успоредно на макарата.Налягяне се отклонява от стандартната хидропомпа на автомобила.Надявам се че съм помогнал.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targaЗа ves 1. Проблема на зъбните помпи е че не търпят ремъчна шайба-протичат.Трябва да се монтират челно,а при мен просто няма място.Освен това е добре да може да се исклучва,иначе ще избива през клапана и ще прегрява.Айде сега маслен радиатор,маркучи,дълга и широка. Хидромоторите са 2 вида,най общо казано са товарни и оборотни.Товарни на скрапа-колкото искаш,ама те искат голямо налягане.Оборотните са кът обаче има хитрина.Всяка автомобилна хидропомпа ако и подадеш налягане става мотор.Да ама сега пък не стига мощност.Решението според мен е 2 редуктора.Тъкмо хидромотора ще стои успоредно на макарата.Налягяне се отклонява от стандартната хидропомпа на автомобила.Надявам се че съм помогнал.Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
0884837709
0878383528
Коментар
-
Няма човек,който да знае всичко.Консултирай се с някой компетентен,навържи механиката,а хидравликата ще ти я върже всеки механик.И докато не съм забравил-ще ти трябва и двупосочен разпределител.Може и еднопосочен, ама трябва да може макарата да се откопчава и да си я развиваш на ръка.По бързо е,но ако дойде ред да спускаш--ами гориш.Най хубавото на тази схема е че можеш да си я въртиш докогато си искаш.Успех.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар