Жоре, има един въпрос, когато водиш кучето на разходка, то ли те дърпа или ти буташ кучето?
Завиждам ти на времето и търпението да изработиш това нещо. Когато говорих с брат ти аз не бях чел и видял какво си правил. Та накратко, не знам при какви условия е трябвало колата да върви назад, но гледайки схемата според мене може да се елиминират поне две "дървета". Прекарваш въжето отдолу под джипа и го връзваш за "дървото" отзад или ако искаш да върви направо, първо го връзваш с макарата за "дървото" отпред и след тов отдолу за това отзад.
Дечи
Като огледах модела още един път взех да се осъмнявам. Причината е, че двойната макара трябва да е отпред точно пред лебедката, защото тогава ще бъде 1:2 не 2:1.
Жоре, има един въпрос, когато водиш кучето на разходка, то ли те дърпа или ти буташ кучето?
Завиждам ти на времето и търпението да изработиш това нещо. Когато говорих с брат ти аз не бях чел и видял какво си правил. Та накратко, не знам при какви условия е трябвало колата да върви назад, но гледайки схемата според мене може да се елиминират поне две "дървета". Прекарваш въжето отдолу под джипа и го връзваш за "дървото" отзад или ако искаш да върви направо, първо го връзваш с макарата за "дървото" отпред и след тов отдолу за това отзад.
Дечи
Като огледах модела още един път взех да се осъмнявам. Причината е, че двойната макара трябва да е отпред точно пред лебедката, защото тогава ще бъде 1:2 не 2:1.
За прекарването на въжето отдолу трябва поне една ролка, хваната стабилно за шасито и масивно. Такова нито един джип няма, и няма да има, по простата причина че в калта така или иначе въжето отдолу няма как да го прекараш.
Идеята беше точно джипа да тръгне назад. Напред е лесно - лебедката е отпред.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
.... Та накратко, не знам при какви условия е трябвало колата да върви назад, но гледайки схемата според мене може да се елиминират поне две "дървета". .....
Ooo Дечи, добре дошъл във форума!!
С прекарване на въжето със система макари по купето е ясно и лесно на теория (за практиката Спарки го каза).
А схемата която демонстрирах(ме) на пръв поглед е абсурдана, но е работеща.
ПС. Абе ти няма ли скоро да си идваш в Бг за някой друг месец?? Знаеш ли как ми трЕбеш, че Ферозката ми влиза в бокса.
Там бях заявил, че ще отида на поправителен изпит по кинематика и динамика.
И отивам аз вчера при професора по всякаква физика.
Давам му условието на задачата "На къде ще тръгне джипа" заедно с решението и наУчната обусновка.(О)
А той: "И ти ли бе! Преди малко един nisanterano идва и на него му казах, че с задачи от 7-ми клас по физика, да не ми се явявате.
Това е най прост модел на Полиспастов колайдер. Нищо ново. Работи само теоретично. Силата на лебетката свива пространството до затворено, обръща времето и джипа тръгва назад"
- чудя се!
Той пак: "Този модел работи само теоретично. На практика е невъзможно, щото се образува черна дупка и става лошо"
Аз му викам: "Ама ние не го гласим за черна дупка а за кална"
- "А бе я не ме заномавай с глупости".
Кинематиката се занимава със скорости, динамиката със сили. Поставената задачка е от Теоретичната механика.
В случая КОЛАЙДЕР да не иде от турското КОЛАЙ - леснина?
Последно редактирано от Симеон; 19-09-08, 16:56.
Причина: допълнение
Задачката е от програмата за 10 клас ( по мое време ). Но въпреки това е интересна. А установката впечатляваща. Страх ме да ти задам въпроса за ядрения синтез, за да не направиш някой реактор от стар бойлер
Кинематиката се занимава със скорости, динамиката със сили. Поставената задачка е от Теоретичната механика.
В случая КОЛАЙДЕР да не иде от турското КОЛАЙ - леснина?
Ех Симеонеее... От квантова физика не рзбирам и затова използвам термина "колайдер" в кавички. Иначе аналогията с турското КОЛАЙ е доста сполучлива.
Що се отнася до механиката.... Кинематиката и динамиката са дялове на механиката. Механиката като наука е теоретична по принцип.
Днес, в едно заведение, с приятели, обсъждахме произведението на Жоро. Изредихме редица варианти, за придвижването назад, включително въжето да мине и над купето.
Браво, незнам за лебедка, но едно 4-5 полиспаста си заслужи и което е по-важното, накара много хора да осъзнаят неистовата нужда от поне 3-5 полиспаста в джипката.
Коментар