Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Внимавай къде закачаш лебедката!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Внимавай къде закачаш лебедката!

Вчера затънах много яко в един метър сняг в Родопите!
    Единствения изход беше лебедката, наблизо имаше изоставена къща и аз преметнах едно въже през основната греда на къщето.
    Познайте какво стана като започнах да изтеглям "влекача"...

Ами има УПИ без къща .ХЕ ХЕ
    B+

Коментар

Останаха две стени, само че там УПИ не съществува, има ограда от клони и кал, но границите се спазват!

P.S. Човека с мен /местен/ каза - "Е...и и майката на къщата, има още много, ама дали ще стигне въжето до тях!"

Коментар

Ти знаеш ли /не може да не знаеш/,че около София две стени се продават като стара къща за ремонт +голям двор
        B+

Коментар

А ти не може да не знаеш, че това се води основен строителен ремонт и може да построиш нова къща в петното на старата!

Коментар

Е ,това знам.Кажи сега стигнаха ли ти къщите ,за да излезеш от метър сняг или вика трактор
            B+

Коментар

Там няма такива неща като трактори брат ми! Там няма и двуноги животни!
              Обаче имаше дупка, а нашия човек казва "дайте ми опорна точка и ще обърна света!", в дупката - паднала греда, на гредата - синджир и "влекача" си извади задника!

Коментар

А щом има местни ,не може да няма двуноги животни
                B+

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                  P.S. Човека с мен /местен/ каза - "Е...и и майката на къщата, има още много, ама дали ще стигне въжето до тях!"
                  Хе Хе ,а после що обезлюдявали родопските села ,ами ти им събаряш къщите ,те хората къде да живеят ?
                  B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X