Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda trx450r препоръчайте ми лебедка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda trx450r препоръчайте ми лебедка

Вчера затънах за пореден път и окончателно се реших да си купя лебедка. Искам съвет защото се обадих в Edi moto Center и ми предложиха за този модел 1060лв. Нещо ми се виждат много и реших, че вие ще ми помогнете. Моля ви, всеки съвет ще ми от полза. Аз сам на 13 и живея в София. Имам е-маил в абв - statty@abv.bg
    GSM:0888297189

До: Honda trx450r препоръчайте ми лебедка

Не ти е скъпа зави си кои модел ти дава
    0885 297985,мтел-Радо
    0876 556870,виваком като домашен

Коментар

За мен на кросово атв като трх450 да слагаш лебедка е малко като на Ферари ремарке да вържеш, но ти си знаеш. Мисля ,че тука от форума момчетата от Вромос продават лебедки по добре ако искаш пиши във суб-форума за атв-та. Но мен ако ме питаш слагай някакви по хубави гуми отзад -ITP или Максис-RAZR2 може и една идея по големи. И пробвай другия път да влезеш на газ в калта и дръпни леко предницата тежестта назад все едно атв-то е леко на задни гуми и просто яко газ. Целта е гумите да превъртат силно и да се чистят от самосебе си и внимавай да не ти клюмне предницата че ще цопнеш с предно салто
      It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Благодаря за съвета, наистина сте прави ще проверя и други оферти. Иначе за по-големите гуми идеята е много добра, ще я пробвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X