Това с блока за управление ми се струва пълна дивотия. Лостчето все може да се удължи и изведе някъде. А електрическия контактор пък изобщо е живо нищо. 4 релета от жигулски стартер, сигурно са по пет лева. И 10 лева за красив херметичен пулт с копчета от промишлен телфер. Радиоуправляемото е много по-гот, ама то пък се изпросва от кой да е сервиз от счупените аларми. Кво ги гледате тия неща като нещо сериозно не мога да ви разбера. Допотопна техника на занаятчийско ниво.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Управление на лебедка
Свий
X
-
обикновено горят от човешкия фактор, но има решение, точно каквото търсиш http://www.warn.com/truck/accessorie..._control.shtml за който неразбира английски това са включватели, които нямат механични части, съответно не горат
единствения проблем е цената, но на който му се налага, ще намери и паритеdrive alive
Коментар
-
близнаците са ми забранили да публикувам цени, питай вносителите. самоче ги питай как ще се справят с доживотната гаранция, ако го строшиш, защото това е едно сериозните предимства на Warn.
иначе зада не се занимаваш с глупости има лебедка фабрично комплектована с това управление http://www.warn.com/truck/winches/sr...i_MOSFET.shtmldrive alive
Коментар
-
Забранили са ти защото конкуренцията би ги направила тризнаци или четиризнаци, да се чудят кой е взел парите и кой се е разбирал с клиента...
Там е истината ако ще си купувате нещо некитайско...
Аз лично съм пробвал техния бизнес и нямам никакви забележки...
А с тия гуми, просто ме шашнаха...
Коментар
-
Бе сигурно ще е нещо бомбастично. Може и така разбира се. То има със защити в базите. Верно един такъв транзистор струва 15 лева, сигурно е по-скъп от стартеровото релеПо 4, и кутийката 20 лева ... Пачка
))
А, чакай бе, има едни по два в корпус, барабар с диодите. Хем няма да може да работи само наполовина та да изгори всичко. Ако се изхвърли и моторчето верно може да стане лебедка.
Уф, сеа като избухнат едни празници и остане малко време трябва да разровя имането, все нещо ще изскочи.
Коментар
-
в крайна сметка ако някой иска да си купи нещо от тях да си ги пита директно, аз не съм им дилър, поне за сега
а за warn те не са официалния представител, това е фирма зундерт, намира се на ботевградско шосе до Юнг, който има пари в повече може да иде там, аз лично един път ходих и избягах с викове
но все пак повечето от нас знаят кой е продал най - много лебедки warn в българияdrive alive
Коментар
-
Първоначално публикуван от biser_kulinovРелета от жигули не става.Голяама е консумацията.
Това с MOSFET /нищо общо с Мосфилм/ не е проблем да се направи тук, по ми е трудна кутията...
ако имате желание, ще отвориме едно и ще го копираме 1:1, а може и с подобрения /не се шегувам/...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
това с дистанционното от аларма много ме беше запалило , докато го видях направено - когато токът започне да пада при работа идва един момент в който дистанционното спира да комуникира с ,,майка'' си , а лебедката продължава да навива ! Явно алармата спира при 9-10в. а лебеда по-късно ! Надали е нерешим проблем , но реших ,че кабела си добре и си вкарах в купето допълнителен бутон !PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
0899187766
Коментар
-
Дистанционното не отменя бутона в кабината, той си съществува. Тая гадост със замижаването на дистанционното съм я виждал, реален проблем. Просто трябва да се направи на 4-5 волта.
Тедо, ако инженерите ти са заети кажи. Сега имам малко време. При всяко положение си струва, това не е няколкото стотин долара, за които го пробутват.
Кое реле от Жигулата е слабо?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар