Здравеите колеги,предлагат ми лебедка на старо(WARN CE-M8000).Смятам да я монтирам на патрол 3.3тд(тежи 2 тона мерил сам го)Принципно лебедката работи,джипка около 1.5 тона я вдига от земята с лекота само предницата разбира се.Какво да гледам и ще ми варши ли работа? Ще я ползвам за разходки не хард!Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лебедка на старо!
Свий
X
-
До: Лебедка на старо!
Ако само ще се разхождаш защо ти е лебедка? Ако стане така, че се наложи да я ползваш значи си се заровил повече. Тогава обаче теглото на патрола няма да е това което си посочил и 8000 лб. може да е малко. Има доста теми за това. Иначе WARN е правилната марка. И още нещо. Когато съм сам на "разходка" из гората (което е по-добре да се избягва) не ми се иска да се окаже, че лебедката, която съм взел изгодно е натъманена колкото да се продаде и когато ми дотрябва не работи. Все пак говорим за спасяване и е добре да може да се разчита на нея. Верно новите са скъпички ама ти парашут втора употреба би ли си взел?
Може в твоя случай да си е читава лебедката, ама за мен в гората 50/50 не е изгоден процент. Поздрави и успех!LZ1GYY
0898 436 956
Коментар
-
Първоначално публикуван от gere Преглед на мнениеАко само ще се разхождаш защо ти е лебедка?
Първоначално публикуван от gere Преглед на мнениеАко стане така, че се наложи да я ползваш значи си се заровил повече. Тогава обаче теглото на патрола няма да е това което си посочил и 8000 лб. може да е малко. Има доста теми за това. Иначе WARN е правилната марка. И още нещо. Когато съм сам на "разходка" из гората (което е по-добре да се избягва) не ми се иска да се окаже, че лебедката, която съм взел изгодно е натъманена колкото да се продаде и когато ми дотрябва не работи. Все пак говорим за спасяване и е добре да може да се разчита на нея. Верно новите са скъпички ама ти парашут втора употреба би ли си взел?
Може в твоя случай да си е читава лебедката, ама за мен в гората 50/50 не е изгоден процент. Поздрави и успех!Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Благодаря колеги,днес я взех и я монирах венага. Пробвах я на момента,включих предния мост,драпнах рьчната и вьрзах куката за един стьлб(на патрола рьчната е на кардана)влачи го бес проблем.В сьбота и неделиа ще го пробвам в гората.
А иначе колегата V93 е прав ,много често при разходка ми се налага да ме вади я трактор я някои колега с джип.0898532785-КИКО
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнениеБлагодаря колеги,днес я взех и я монирах венага. Пробвах я на момента,включих предния мост,драпнах рьчната и вьрзах куката за един стьлб(на патрола рьчната е на кардана)влачи го бес проблем.В сьбота и неделиа ще го пробвам в гората.
А иначе колегата V93 е прав ,много често при разходка ми се налага да ме вади я трактор я някои колега с джип.0898532785-КИКО
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнениено ми се струва,че е бавна така ли е при всички?(не е това което очаквах)Не е ясно какво точно си очаквал, нито пък каква точно е била ситуацията.
Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар