Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лебедка на старо!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лебедка на старо!

Здравеите колеги,предлагат ми лебедка на старо(WARN CE-M8000).Смятам да я монтирам на патрол 3.3тд(тежи 2 тона мерил сам го)Принципно лебедката работи,джипка около 1.5 тона я вдига от земята с лекота само предницата разбира се.Какво да гледам и ще ми варши ли работа? Ще я ползвам за разходки не хард!Благодаря предварително!
    0898532785-КИКО

До: Лебедка на старо!

Ще ти свърши работа. Взимай ,лебедката е много добра.
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

Ако само ще се разхождаш защо ти е лебедка? Ако стане така, че се наложи да я ползваш значи си се заровил повече. Тогава обаче теглото на патрола няма да е това което си посочил и 8000 лб. може да е малко. Има доста теми за това. Иначе WARN е правилната марка. И още нещо. Когато съм сам на "разходка" из гората (което е по-добре да се избягва) не ми се иска да се окаже, че лебедката, която съм взел изгодно е натъманена колкото да се продаде и когато ми дотрябва не работи. Все пак говорим за спасяване и е добре да може да се разчита на нея. Верно новите са скъпички ама ти парашут втора употреба би ли си взел?
      Може в твоя случай да си е читава лебедката, ама за мен в гората 50/50 не е изгоден процент. Поздрави и успех!
      LZ1GYY
      0898 436 956

Коментар

Първоначално публикуван от gere Преглед на мнение
        Ако само ще се разхождаш защо ти е лебедка?
        Защото, както показва практиката, лебедка може да ти потрябва и при съвсем нормална разходка.

Първоначално публикуван от gere Преглед на мнение
        Ако стане така, че се наложи да я ползваш значи си се заровил повече. Тогава обаче теглото на патрола няма да е това което си посочил и 8000 лб. може да е малко. Има доста теми за това. Иначе WARN е правилната марка. И още нещо. Когато съм сам на "разходка" из гората (което е по-добре да се избягва) не ми се иска да се окаже, че лебедката, която съм взел изгодно е натъманена колкото да се продаде и когато ми дотрябва не работи. Все пак говорим за спасяване и е добре да може да се разчита на нея. Верно новите са скъпички ама ти парашут втора употреба би ли си взел?
        Може в твоя случай да си е читава лебедката, ама за мен в гората 50/50 не е изгоден процент. Поздрави и успех!
        Принципно с една 9500 вероятно ще е по-сигурно, но и 8000-ен Warn би трябвало върши добра работа. Пък, ако се окаже, че не й стига силица, има и вариант да се дърпа през блок. Това, че лебедката е втора употреба не е задължително нещо лошо, пък й състоянието й може да се установи и с един профилактичен преглед.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Благодаря колеги,днес я взех и я монирах венага. Пробвах я на момента,включих предния мост,драпнах рьчната и вьрзах куката за един стьлб(на патрола рьчната е на кардана)влачи го бес проблем.В сьбота и неделиа ще го пробвам в гората.
          А иначе колегата V93 е прав ,много често при разходка ми се налага да ме вади я трактор я някои колега с джип.
          0898532785-КИКО

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнение
            Благодаря колеги,днес я взех и я монирах венага. Пробвах я на момента,включих предния мост,драпнах рьчната и вьрзах куката за един стьлб(на патрола рьчната е на кардана)влачи го бес проблем.В сьбота и неделиа ще го пробвам в гората.
            А иначе колегата V93 е прав ,много често при разходка ми се налага да ме вади я трактор я някои колега с джип.
            Здравеите колеги ,пробвах лебедката,измькнаме от преспа 0.80 м .далбока но ми се струва,че е бавна така ли е при всички?(не е това което очаквах)
            0898532785-КИКО

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнение
              но ми се струва,че е бавна така ли е при всички?(не е това което очаквах)
              Е това е доста трудно за отговаряне. Не е ясно какво точно си очаквал, нито пък каква точно е била ситуацията.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X