Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз си направих котва(Pull Pal)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз си направих котва(Pull Pal)

След като преживях на три пъти нуждата от подобно пособие и подбуден от темата на колегата edobg Pull Pal - Направих си го сам реших и аз да се пробвам да видя какво ще стане е получи се и то доста добре мина и един бърз тест самовкопава се и Самурая се издърпва без грижа сега предстой боядисване.ето снимките на котвата:

ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

До: И аз си направих котва(Pull Pal)

Хайде да ти е честито! Много добре изглежда! А поръчки приемате ли?
    LZ1GYY
    0898 436 956

Коментар

Първоначално публикуван от gere Преглед на мнение
      Хайде да ти е честито! Много добре изглежда! А поръчки приемате ли?
      Защо не зависи от желаещите.
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Имай предвид и мен После ще ти кажа за каква точно кола става на въпрос.
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Нямаш проблем Золтан мисля че мога да намеря още една лястовича опашка но за сега не съм тествал котвата с по тежка машина от Самурай и незнам как ще се държи,можем да направим тест като се видим на Априлци.

Коментар

Прочетох и темата на Еди, но и там всички са в час с това нещо, а аз още не мога да схвана как точно действа котвата. Ще помоля някой от вас да обясни като на малоумен или най-добре да качи филмче.

Коментар

Ами действа супер елементарно при липса на място за което да се вържеш ползваш нея замахваш леко за да я забиеш закачаш лебетката на края на котвата и почваш да опъваш ако е направена правилно тя се самовкопава в почвата и вече можеше съвсем спокоино да се издърпаш ако ми остане врем днеска ще направя тест с видео и ще го пусна да видиш.

Коментар

И аз си направих котва и от наколкото пъти които съм я ползвал по предназначение разбрах няколко неща за нея.
                1/ Ъгъла на рамото спрямо самата котва трябва да може да се регулира според различния тип почви.
                2/ Площа на самата котва трябва да е минимум 1000см2. С тази площ е достатъчна да се издърпа всъдеход с тегло до 2000кг.
                3/Котвата не работи на пясък.(Ако закъсате в пясъчен терен по добре хващайте лопатите)
                4/Ако имате безжично дистанционно може да сте сами и да се извадите от ситуация без чужда помощ.
                5/При извличане с котва помагайте с колелата.

Тази котва която си направил изглежда добре но ми се струва че ще можеш да я ползваш само в много твърди терени. Площа на тази лястовица не е достатъчна.

Айде със здраве да си я ползваш.
                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                  Ами действа супер елементарно при липса на място за което да се вържеш ползваш нея замахваш леко за да я забиеш закачаш лебетката на края на котвата и почваш да опъваш ако е направена правилно тя се самовкопава в почвата и вече можеше съвсем спокоино да се издърпаш ако ми остане врем днеска ще направя тест с видео и ще го пусна да видиш.
                  Вече разбрах. Благодаря. Май и на мен ще ми трябва такова.

Коментар

Честита нова придобивка, и по малко да ти се налага да я използваш.

А иначе действа горе долу така:

А може и така:
                    ... to be continued

Коментар

при Голди в сервиза видях такава котва за издърпване

не знам дали ще работи по-успешно от плуга, но съм сигурен че по лесно се изработва и забива

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X