Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лебедка раидер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лебедка раидер

Наскоро в магазин видях такава лебедка за 12 в. и 1300 кг. и две години гаранция на цена 160 лв.
    Продавачката ме уверяваше, че са доста надежни и при мои интерес може да ми достави и лебедка за 2600 кг. като цената няма де е много по висока.
    Някои има ли опит с това чудо на китаиската инженерна мисъл, защото на мен хич не ми вдъхва доверие, но ако деиствително гарацията е точна знам ли.
    Достатъчно е да работи две години срещу 200 лв.
    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

До: Лебедка раидер

Колега мисля че не си струва да дадеш 160 лв кокото е тая> Ипосле пак да дадеш паи да си купиш хубава лебедка. Тая лебетка нестава ако затъбеш яко с тая лебедка там си и оставаш

Коментар

Аз съм виждал в представителния магазин на Раидър и лебедка 4,5 тона,съвсем нормално си изглеждаше,но струваше 1200 лв.Тези малките,ми се виждат слаби за какъвто и да било джип.Освен това на Раидър нещата са малко като лотария,някои работят,други не.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Тази малката става за ......велосипед.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          Тази малката става за ......велосипед.
          И то детски.
          Последно редактирано от gustav.6x6; 16-03-08, 20:09.
          SUZUKI SAMURAI 1.3 16V
          SUZUKI JIMNY 1.3 16V
          JEEP WRANGLER 2.5
          JEEP CJ 7 2.5

Коментар

Първоначално публикуван от gustav.6x6 Преглед на мнение
            И то децки.
            дете - деца - детски
            Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
            http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
            http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

"Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Не става за джип!Всичко вътре е изработено от алуминии или някаква ал. сплав!Имам я,вече строшена!

Коментар

Първоначално публикуван от горския Преглед на мнение
                  Не става за джип!Всичко вътре е изработено от алуминии или някаква ал. сплав!Имам я,вече строшена!
                  Ето, темата накрая си намери логичния завършек. Рекъл, казал .... колегата е изпробвал "устройството" на "собствен гръб", т.е. автомобил и има преки впечатления. Резултатът - лебедката не става за джип.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                    Ето, темата накрая си намери логичния завършек. Рекъл, казал .... колегата е изпробвал "устройството" на "собствен гръб", т.е. автомобил и има преки впечатления. Резултатът - лебедката не става за джип.
                    Не става даже и за Сузуки!Днес изтрещя нацяло!

Коментар

На тая марка нищо не става за употреба.Единствено за скрап
                      Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Как,да не става,ако решиш да се обесиш с нея става.Колегата сложи на нивата,и реши да я проба.Върза нивата за стълба пред тях и я пусна да дърпа.Когато реши да я натовари малко,като включи на скорост,вътре нещо застърга ,и задимя.Така завърши изпробването.

Коментар

Най-добре е да се учим от чуждите грешки не от свойте.

Коментар

Много е удобна дасе монтира на колесар за лодка и вместо дасе чудиш как да си натовареш лодката/не катера/ си помагаш и точка Ама понеже са евтини си вземи и една за резерва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X