Предстои ми слагане на лебедка VROMOS 9500 либри. Джипката е това от подписа ми.
Въпроса е дали трябва да търся някаква специална стомана за елементите, или просто стомана 3? Идеята е да си имам платформа, постоянно седяща на джипа, а лебедката да се маха. Лебедката ще е в нейната си планка/плоча. Купил съм такава "оригинална"
за 10000-12000 либри, която ще се изреже до размер, и ще се направи на "легенче", в което ще се монтира самата лебедка. Та идеята е това цялото (легенчето+лебедката) да се маха от платформата (ще се държи на 4 болта примерно), а изрязаното парче от бронята да се направи на капак. Измислил съм го как да стане в общи линии, ама от какъв материал да го направя? Намерил съм и къде да ми го изрежат по чертеж с лазер. Работят с до 5мм ламарина. Но там съответно имат само стомана 3.
Да търся ли друго?
Въпроса е дали трябва да търся някаква специална стомана за елементите, или просто стомана 3? Идеята е да си имам платформа, постоянно седяща на джипа, а лебедката да се маха. Лебедката ще е в нейната си планка/плоча. Купил съм такава "оригинална"

Да търся ли друго?
Коментар