Приятели!!! намерил сам една лебедка на Т-МАКС ище я монтирам на ВАЗ 69 (текезарка) може ла да ми помогне някои за монтирането и? и ако е възможно със снимков матерял.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Запитване за лебедка
Свий
X
-
До: Запитване за лебетка
Първоначално публикуван от Ivaylo_Jankov Преглед на мнениеПриятели!!! намерил сам една лебедка на Т-МАКС ище я монтирам на ВАЗ 69 (текезарка) може ла да ми помогне някои за монтирането и? и ако е възможно със снимков матерял.sigpic УАЗ-452
Коментар
-
До: Запитване за лебедка
Първоначално публикуван от bobizlobiнякои може ли да ми каже от каде да си купа нова лебетка (качествена) за G 280 и колко горе-долу ще ми струва?
мерси предварително.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bobizlobi Преглед на мнениеНякои може ли да ми каже от каде да си купа добра лебетка(нова) за G 280 и колко горе-долу ще ми струва.
предварително мерсиTechnical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
-
Ас сам от Тетевен Ловешка област.Прочетох някой теми но пак не мога да го измисля малко са за Ваз 69 или ако има те са някакви преработени сас савсем различни брони двигатели и т.н Искам да оставя оригиналния вид разбира се ще има малко рязане.Интересува ме ако искарам малко бронята напред и направа тогава планка дали ще стане? Джипа тежи 1650кг. наистина ли ще е малко лебедка до 3т няма да го завирам до вратите в кал но искам като трагна на излед или хижа и да стигна до там а не да викам виатнамки да ме изтеглят.Нов сам във форома и надали ще ми оръщате много внимание но има много полезни работи тук и изкам да се науча.Car audio & Off road club TETEVEN
Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI
GAZ 69 0ff Road '76
Коментар
-
Отделяш един ден за размисли и монтаж и почваш
сваляш бронята и търсиш максимално удобното място за лебедката-като тя трябва да се монтира максимално високо и максимално навътре на шасито.
Колкото е по-яка лебедката по-добре,може да не се уриеш до вратите но може да се наложи да помагаш на някойТе т'ва е Баце...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар