Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Универсална лебедка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Универсална лебедка

става въпрос за ето това

и 2 ето такива:
    ,
    както и

и си готов
    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
      става въпрос за ето това

и 2 ето такива:
      ,
      както и

и си готов

Точно това е !!!!

Коментар

Моята идея е малко по-друга: на джипа не се закрепя нищо предварително. Лебедката от едната страна има две уши/халки и от тях с верига или въже се закрепя отпред или отзад на джипа. Предварително е вързан само извода от акумулатора. А има вариант и да е с щипки. Лебедката се закача там където ти е нужно - не е задължително за твоя джип. От форума джорджо има такава.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          Моята идея е малко по-друга: на джипа не се закрепя нищо предварително. Лебедката от едната страна има две уши/халки и от тях с верига или въже се закрепя отпред или отзад на джипа. Предварително е вързан само извода от акумулатора. А има вариант и да е с щипки. Лебедката се закача там където ти е нужно - не е задължително за твоя джип. От форума джорджо има такава.
          Кажи на джорджо да прати снимки и повече инфо, че и аз се заинтересувах.
          Няма по-хубаво от това да си я прехвърляш отпред или отзад - където ти е необходимо.
          То не може всичко да е "+", сигурно това си има и някакъв недостатък, но нека да видим.
          !

Коментар

Недостатък е за тези, които бързат, защото 1. сваляш лебедка здраво закрепена в багажника, 2. закачаш я отпред, отзад или отстрани и 3. присъединяваш захранването. А и 4. Не са толкова мощни, като от филма "Боговете сигурно са полудели".
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              Понеже не ходя на хард разходки и като тръгна в гората за никъде не бързам, но ми се случва да помагам на някой по-смел и закъсал естествено, а и не ми се разваля фасона на джипа си търся лебедка, която не е закрепена здраво за джипа.
              Т.е. лебедка, която се закача в зависимост от нуждата отпред или отзад на джипа.
              Ако някой има впечатления и знае къде се продават да пише.
              Питал съм вече за този вид монтаж и се отказах поради следните съображения.Джипа ми е Фронтера,което означава че лебедката не трябва да е "джобна".Теглото за моята кола на лебедката заедно със стойката ще бъде между 35 и 50 килограма.Не посмях да си мисля как тази тежест ще я влача на горе на долу и къде ще я побера в и така тясната Фронтера.Иначе възможността много ми хареса.
              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
              NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X