Обява

Свий
Няма добавени обяви.

T-Max hand winch

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• T-Max hand winch

Колеги, някой ползвал ли е такава или подобна ръчна лебедка? Много сила ли се иска за движение на лоста? Споделете впечатления и опит. Мисля да използвам средната 1600кг-2400макс(дали не е малко?- джипа е 1900кг)
    Прикачени файлове

До: T-Max hand winch

Първоначално публикуван от petmiltd Преглед на мнение
    Колеги, някой ползвал ли е такава или подобна ръчна лебедка? Много сила ли се иска за движение на лоста? Споделете впечатления и опит. Мисля да използвам средната 1600кг-2400макс(дали не е малко?- джипа е 1900кг)
    Аз съм работил преди доста време с такова нещо-казват му Тирфор.
    По натам ще си купувам и аз едно.Не се иска много голям напън и сила за да изтеглиш джипа-поне с модела с който съм работил аз(Българско производство) се теглеше леко.Ако ще си купуваш такова нещо-вземи от Явор възможно най големият Тирфор който има за да знаеш че можеш сам да се справиш с ваденето на джипа при нужда(все пак виж да не е много тежък)

Коментар

Точно от Явор мисля да купувам. Най-големия модел в таблицата тежи 23кг и затова предпочитам средната-12кг , но не знам дали е достатъчно здрава за 2тона?

Коментар

Първоначално публикуван от petmiltd Преглед на мнение
        Най-големия модел в таблицата тежи 23кг и затова предпочитам средната-12кг , но не знам дали е достатъчно здрава за 2тона?

Към теглото на тирфора си прибави и теглото на 30-на м. стоманено въже със съответния диаметър.

Лично аз смятам, че ваденето на добре окопан двутонен джип с ръчна лебедка е доста проблематично занимание. То някой път и електрическа лебедка за 4,5 тона вижда зор ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
          Към теглото на тирфора си прибави и теглото на 30-на м. стоманено въже със съответния диаметър.

Лично аз смятам, че ваденето на добре окопан двутонен джип с ръчна лебедка е доста проблематично занимание. То някой път и електрическа лебедка за 4,5 тона вижда зор ...
          Добре, че първо питам на правилното място, щях да се изям после 23кг hand winch + 10кг стоманено въже-то става колкото електрическа. Благодаря много!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X