Здравейте.Интересува ме някакво инфо за лебедките Т-МАКС.Имат ли някакво представителство,някой ползвал ли е такава,как се държи,намират ли се резервни части за тях.От доста места чувам само много добри отзиви,но ми се иска да поставя въпроса и тук,пред по-голяма и по-опитна аудитория.Предварително ви благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лебедка Т-МАКС - инфо.
Свий
X
-
До: Лебедка Т-МАКС - инфо.
Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнениеЗдравейте.Интересува ме някакво инфо за лебедките Т-МАКС.Имат ли някакво представителство,някой ползвал ли е такава,как се държи,намират ли се резервни части за тях.От доста места чувам само много добри отзиви,но ми се иска да поставя въпроса и тук,пред по-голяма и по-опитна аудитория.Предварително ви благодаря.
-
Колега , ти търсачка ползваш ли ? Или просто влез тук : http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=20226
Коментар
-
аз карам с такава 9500 ;за момента съм много доволин бърза ;е 5.5 к.с.;при претоварване сама изключва .ако ми дадеш номер на факс ще ти пусна всичко за нея на bg .преди бях с вромос 10000 но въпреки че съм представител на явор тази е по добра .
Коментар
-
Първоначално публикуван от gena Преглед на мнениеаз карам с такава 9500 ;за момента съм много доволин бърза ;е 5.5 к.с.;при претоварване сама изключва .ако ми дадеш номер на факс ще ти пусна всичко за нея на bg .преди бях с вромос 10000 но въпреки че съм представител на явор тази е по добра .наистина характеристиките на Т-МАХ са по-добри, но и цента е по-висока заради това. А това което изключва е "torque limiter" ограничител на въртящ момент
.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gena Преглед на мнениеяворе ако не знаех че си официален представител на Т МаХ надали бих ти намесил името
Коментар
-
Първоначално публикуван от gena Преглед на мнениеаз карам с такава 9500 ;за момента съм много доволин бърза ;е 5.5 к.с.;при претоварване сама изключва .ако ми дадеш номер на факс ще ти пусна всичко за нея на bg .преди бях с вромос 10000 но въпреки че съм представител на явор тази е по добра ..Благодаря ти.Поздрави.
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар