Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтажно-Тягов Механизъм(Тирфор)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Монтажно-Тягов Механизъм(Тирфор)

Да, направо му заваряваш една тресчотка от китайските комплекти от сергията за 3 лева 90 инструмента, и става. Ако искаш нещо да те мелне изненадващо по ташаците. Само трябва да го натегнеш малко и да стоиш наблизо. То само ще. Изненадващо.
    Обаче е ценен виц ИМХО)) Трябва да се добави в описанията на Най-Дълбокия Туних.

Коментар

До: Монтажно-Тягов Механизъм

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
      Ето това:

Бих искал да си купя такъв или подобен на поносима цена
      Точно вчера на Панаира купих от тези за които ще ти говоря след малко една платформена хидравлична количка,и имаше точно такива неща каквито си показал на снимката.Я обясни малко принцип и предназначение да се образоваме малко.
      Иначе страницата им е http://www.bcp.bg/

Това е Балканкарподем ООД звънни на Георги Златанов 0889603506
      mail@bcp-bg.com

Коментар

Ще се повторя - механичните лебедки от този вид са НЕПРАКТИЧНИ и на практика неприложими за нашите цели...
        Аз пък търся механична лебедка с механично задвижване с вал от двигателя.Правя една сонда за сондиране,и мисля и такава екстра да има въпреки хидравликата вадеща топдрайфа и всичко оттам надолу .Идея нямам с обикновен червячен редуктор няма ли да стане.

Коментар

Червяците не са с голям коефициент на редукция. И са тежки. Ценното им е че са високомощни и необратими.
          Ми виж как са направени повечето сондажни лебедки на малките - значи това ти и трябва. Нямам книжки за сонди, само за кранове.
          Не разбрах. Тия явно са бившия институт по мотокарите. Те сега произвеждат ли ги тия работи, или продават китайски?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            Червяците не са с голям коефициент на редукция. И са тежки. Ценното им е че са високомощни и необратими.
            Ми виж как са направени повечето сондажни лебедки на малките - значи това ти и трябва. Нямам книжки за сонди, само за кранове.
            Не разбрах. Тия явно са бившия институт по мотокарите. Те сега произвеждат ли ги тия работи, или продават китайски?

Китайски са.Това което купих от тях е добро.

Коментар

Майната им.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
              X