Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Warn M8000 или Табор 9К

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Warn M8000 или Табор 9К

Здравейте, искам да си купя лебедка и се чудя между две - Warn M8000i и Табор 9К. Разликата в цената е 500лв. в полза на Warn и се чудя дали си заслужава.

Като характеристики според мен са сходни и мисля че и двете ще ми вършат работа. Джипката е ТЛК70.

Моля дайте мнение.
    Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
    BMW F650CS
    Радо о885 5о 59 5о

От: Warn M8000 или Табор 9К

И М8000 и Tabor 9K са производство на Warn. След 4 години работа Tabor-a на нашата TLC работи без проблем като единствен недостатък е че е блокира системата за освобождаване на въжето на ръка. Също така я дават като начален клас с по-калпави компоненти ( барабанната спирачка е от "стария тип" ). За М8000 по-висок клас нищо друго неможе да се каже. Аз от Tabor-a съм изключително доволен.

Коментар

Най-важно е за какво ще я ползваш и къде ще я сложиш. Много пъти е по-добре еФтина лебедка и хубави гуми за икономисаните пари.
      Що се отнася до цената, има защо да е различна. Има китайци по 600лв. Какво ще избереш е въпрос на нужди и финанси.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от getdown Преглед на мнение
        И М8000 и Tabor 9K са производство на Warn. След 4 години работа Tabor-a на нашата TLC работи без проблем като единствен недостатък е че е блокира системата за освобождаване на въжето на ръка. Също така я дават като начален клас с по-калпави компоненти ( барабанната спирачка е от "стария тип" ). За М8000 по-висок клас нищо друго неможе да се каже. Аз от Tabor-a съм изключително доволен.
        Като има възможност я отвори и я обслужи де , ако пък не докарай я и ще и разгоня фамилията.
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X