Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ръчна лебедка,каква и от къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ръчна лебедка,каква и от къде?

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    Някъде там и тенекиите и се разпадат.
    Алексе, изхвърли това нещо където хора не минават и го залей с бетон, някой да не се пребие с него.
    Стефане, една ръчна лебедка може да има много приложения. Например може да ми помогне да преместя паднало дърво на пътя в гората, а пък си нямам бензинова резачка
    Виж, колегата със синхрото, дето обича да се Укопава в снега, може да не изненада никой - като не успее да се извади с ръчната лебедка.
    Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Имам една ръчна лебедка,по-голям брът на онова жълтото .6.5 тона и дават да вдига.Лошото е,че тежи твърде много за да е удобна за носене в кола.Не,че в гаража съм я ползвал много,за 4-5 години,не повече от три пъти.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Аз наскоро се сдобих с това нещо, но не мисля че ще върши някаква работа.Има си вграден полиспас с него и дават да вдига 1800кгНатиснете снимката за да я уголемите

Име:лебедка.jpg
Прегледи:1
Размер:146.9 КБ
ID:5342612

Подариха ми я за коледа.
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Re: От: Ръчна лебедка,каква и от къде?

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
          Аз си купих ръчна лебедка от Баумакс за 40 лв. На нея пише: 500кг. Т.е. замества 5-6 човека, които ти бутат колата. Въжето е само 4мм/10м. Определено не става за вадене от кал, но да удари едно рамо за нещо дребно предполагам че става.
          Всъщност се надявам изобщо да не ми се налага да я ползвам. Най-добре само да си я возя в багажника.
          Същата лебедка бях сложил на колесара на лодката, за да я качва върху него. След десетина качвания резултатът е, че водещото колело остава без зъби, защото е направено от нещо като калай а усилието при лодката е значително по-малко( все пак е във вода)
          Последното колело сменяхме заедно с Ясен, та и той видя за какво става дума. Та с това нещо в багажника, не се завирай там, където ще ти трябва "едно рамо". По-добре си вземи джек - става и за ръчна лебедка и за вдигане.
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Джек съм си взел. И два блока за полиспаст съм си взел.
            По-нататък ще си взема и около 30 метра стоманено въже.
            Още по-нататък, като заякна финансово, ще си взема и електрическа лебедка. Ама за момента в списъка с предстоящите покупки преди лебедката съм сложил нови смислени гуми за след зимата: BFG MT 31" - по-важни са.
            Пак казвам: Нямам никакво намерение да се бухам по места тип "виж кво станА" и да се опитвам да се извадя с ръчната лебедка.
            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Бих казал, че в тези случай тази ръчна лебедка върши работа.

http://www.youtube.com/watch?feature...v=Qt3qk-mD1Jc#!

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=PI2xXgK0W-A

Коментар

Бих попитал правил ли си някога това?
                Не върши работа.

Коментар

Бахти хард офроуда...
                  Е, за субару може да е хард, и тази играчка да свърши работа, ама я се опитай да вадиш 2 тона джип от дере с почти вертикална стена. Пък ако е и кално...
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

все ни се иска ,хем да е хубаво ,хем да е евтино . Ключ за гуми в колата трябва да въде не ''за един път ''.За един път си купувай сладолед .Всикчо друго трябва да бъде истинско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X