По неизвестна за мен причина боята на предната ми лебедка изпада и алуминиевата сплав отдолу започна бързо да кородира и да образува цели бабуни от алуминиев окис. Наложи се да я разглобя и да почистя детайлите и боядисам. Всичко точно вече съм я събрал, но по време на разглобяването по невнимание измъкнах кабелите от буксата от вътрешаната страна, които не знаех че са с кабелни обувки. Става въпрос за кабелите от електрическото управление, което се намира под средния капак. Там има шалтер и модул за дистанционно радио управление.

Сега единия вариант е да седна да разглеждам и умувам, а другия да намеря ел.схема. Така или иначе ще я събирам окончателно в неделя, та ако някой му се намира схема на този модел ще бъда благодарен за улеснението. Касае ме най-вече подредбата на буксата. Кабелите имат някаква маркировка, но за съжаление не съответстват на маркировката на самата букса.
edit/
масата, антената, плюса и управляващите вериги за шалтера са ясни, но има още няколко връзки, които вероятно управляват превключването на режимите от кабелно към радио управление и малко нещо не ми се ще да налучквам.
edit/
тц-тц имам техническа грешка в заглавието. моля модератор за съдействие

Сега единия вариант е да седна да разглеждам и умувам, а другия да намеря ел.схема. Така или иначе ще я събирам окончателно в неделя, та ако някой му се намира схема на този модел ще бъда благодарен за улеснението. Касае ме най-вече подредбата на буксата. Кабелите имат някаква маркировка, но за съжаление не съответстват на маркировката на самата букса.
edit/
масата, антената, плюса и управляващите вериги за шалтера са ясни, но има още няколко връзки, които вероятно управляват превключването на режимите от кабелно към радио управление и малко нещо не ми се ще да налучквам.
edit/
тц-тц имам техническа грешка в заглавието. моля модератор за съдействие

Коментар