Здравейте колеги.Питането ми е следното: карам Фероза (ходя за риба и на лов-по сравнително леки маршрути).Ясно,че ако закъсам сериозно- неможе да ме извади.По скоро ще е колкото да ми дава кураж
.На ли знаете - понякога ти трябва малко помощ, колкото да зацепиш, да те побутне някой и тн.Харесъл съм тази http://www.runva-winch.com/atv-pulling-winch-20.html , по-скоро цената и.Мисля,че във vromos беше около240лв.Мисля да я возя в багажника(добре укрепена) и ако потрябва да я монтирам на стойка на бронята.За монтажа е лека 10-ина кила.Притеснява ме въжето ф5.4мм и най-вече мотора и железата вътре.Пак казвам- ше се използва само за подпомагане,не за тежък off-road.Моля,не ми предлагайте скъпи маркови - горе долу това са ми възможностите за момента.Знам,че се купува веднъж,но не мисля,че е оправдано за мойте цели да набивам пари които нямам.
Та да си дойдем на думата - би ли ми свършила работа тази "мощна" лебетка за целите ми, и точно тази марка и модел как са?
Благодарности и Поздрави

Та да си дойдем на думата - би ли ми свършила работа тази "мощна" лебетка за целите ми, и точно тази марка и модел как са?
Благодарности и Поздрави
Коментар