Миналата седмица на разходката ми се наложи да помогна на закъсал колега. Оказа се, че лебедката работи само в едната посока (добре, че беше на развиване). Развих я до края и я навих на обратно. Днес реших да разглобя управлението и ето какво намерих вътре това (погледнато от едната страна)
и това (от другата)
. Махнах го и вързах всичко. Сега лебедката работи, но аз нямам представа какво трябва да е това нещо. Може и нещо за дистанционно да е, ама знае ли човек? Ако някой има представа да сподели, а още по-добре ако може да каже и къде да го занеса за ремонт.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лебедка Warn. Питане.
Свий
X
-
От: Лебедка Warn. Питане.
Не съм първи собственик на лебедкатаи за това нямам представа какъв модел е (изтрити са надписите), но предполагам, че е около 8500-9000lb. За година предполагам около1996-1998г. Не разполагам с нищо друго от нея. През това правоъгълното метално нещо от първата снимка минаваше една от шините в блока.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Защита на лебедката по максимален ток. Правоъгълното нещо е магнитопровод с датчик на Хол, другояче - датчик за големина на тока. И да, мястото му е на пункта за рециклиране на електронни отпадъци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение......И да, мястото му е на пункта за рециклиране на електронни отпадъци.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеИли по-далече някъде ..на май.......
Коментар
-
Вържи си контакторите с 3 обикновенни кабелета към бутоните на дръжката или на барчето.
Тая сложна електроника няма работа в гората.
Има и добри страни но те не са свързани с експлоатацията на лебедката.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Ами благодаря за съвета. То аз сега съм вързал кабелите директно към контакторите. Само дето управлявам лебедката с дълъг кабел, ама това не ми пречи. Поне сега знам, какво е това нещо.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар