Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на лебедка отвън - за и против...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Монтаж на лебедка отвън - за и против...

знаете ли колко тежи една лебедка МИЛЕ МАРКЕР 90000- маи беше 4000кг
    а ето на WARN новата подвижна тежи само 31кг но е с 15м стоманено въже не 30м..
    http://www.implementos.com/catalogos.../M6000_SDP.pdf
    варти ми се една идея от как закъсах не ми излиза от главата думата лебедка...
    поздрави

Коментар

няма кво да се чудиш вземай кво като е късо въжето може ако се наложи да понадиш с друго . ама е по лека няма да ти тежи.

Коментар

да ама и цената и е страшна
        1600евро+ддс
        не е по моя джоп..
        поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
          да ама и цената и е страшна
          1600евро+ддс
          не е по моя джоп..
          поздрави
          Ами няма ли начин да си я купиш от Бг.
          Амо някой ще пътува може да ти я донесе.
          Провери колко ще струва с куриер?

п.п. сега се сетих, ти в коя част на Испания си?
          Поздрави
          LZ1PER

Коментар

днес намерих тази новата на warn за 1000€ е бати разликата..
            а вече посетих и майсторите дето ше ми правят отпред и отзад захващане но са претъпкани ше почакам но така ще посабера парите..
            аз съм близко до мадрид заради гаранцията ми се иска да е от тук
            но все пак благодаря за прдложението..
            на миле маркер със стойката ми викат че към 50кг ше тежи и е много тежка за подвижна така че новата подвижна на warn ше е най добре...
            поздрави

Коментар

Аз съм твърдо против монтажа на лебедка отвън.
              Предпочитам да се мъча да я вдигам за да я монтирам отпред или отзад и да се бавя(не съм състезател) отколкото да ги нося тия 40кила отпред и да се чудя как да оправя окачването.

Коментар

аз просто нямам друг избор а така с един коршум два заека ще ми варши работа а ще мога да е монтирам и отзад..
                а и да се кара 120км на ден с монтирана лебедка е престъпление за една джипка.....
                вече надхвърилх 50 кг позволени при мен и немога да мърдам повече......
                едно нещо ме учуди като говорих с майсторите им се обесниавам че не искам заварки а ми стойките да са с болтове а те учудено ме гледат и викат че за да мине преглед заварката не ства само с болтове е разрешено...........
                гледам на WARN лебедката M6000SDP е около 700 долара в щатите е тук как ги мислят тези цени направо да им се чудиш.........
                поздрави

Коментар

утре уж ще дойде лебедката WARN M6000SDP
                  така първия сервиз дето посетих го оставям поради
                  високата цена за монтажа на стойките.. .
                  в понеделника влиза в бокса за скъсяване на дифовете и заден блокаж а майстора каза че може да се измисли нещо и да ми направи стойките ако ли не в българия ше ги правя...
                  поздрави

Коментар

е ето е и новата подвижна лебедка на warn

нямам търпение да ми направят стойки и да е пробвам....
                    поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
                      е ето е и новата подвижна лебедка на warn

нямам търпение да ми направят стойки и да е пробвам....
                      поздрави
                      Да ти е честита и със здраве да си я ползваш по-рядко! Ама за всеки случай, вземи да потренираш вдигане на тежести ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                        Ама за всеки случай, вземи да потренираш вдигане на тежести ...
                        Че тои една лебетка 30 кила ако не може да вдигне какво ще прави ако спука гума.

Коментар

благодаря надявам се да ме спасява при тежки ситуаци така ще мога да се набутвам на все по трудни места без да се страхувам че ще закъсам...
                          за сега ми е напълно нормално теглото 31кг са нищо за лебедка
                          по нататък едно синтетично въже и ще олекне доста WARN имат една подобна лебедка бебето тя си излиза сас синтетика на ваншен вид е същата но малко по шарена...
                          а резервната гума е 25кг отлично се справям
                          поздрави...

Коментар

Стига сте се правили на женчовци с тези 30-40 кила за лебедка...

Ако да е мома 40-50 кила не ще я вдигате ами и ще я носите, така, че всичко е въпрос на гледна точка и нагласа а и след няколко тренировки по поставяне/сваляне на лебедки ще може да носите повече и по-надарени/пищни моми ))

Ще ни се смеят ендураджиите техните мотори са много по-тежки от 40 кг ама си ги носят с кеф като се наложи

Аз лично не виждам как ще изнеса 40тина кг пред ферозата, е тя тогава съвсем ще стане зян и ще си загуби "возията" а и како бе споменавано не веднъж за хора които карат преимуществено на асфалт с нашите дупчици по пътя, не ми се мисли...

Поздрави,
                            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                              Стига сте се правили на женчовци с тези 30-40 кила за лебедка...

Ако да е мома 40-50 кила не ще я вдигате ами и ще я носите, така, че всичко е въпрос на гледна точка и нагласа а и след няколко тренировки по поставяне/сваляне на лебедки ще може да носите повече и по-надарени/пищни моми ))

Ще ни се смеят ендураджиите техните мотори са много по-тежки от 40 кг ама си ги носят с кеф като се наложи

Аз лично не виждам как ще изнеса 40тина кг пред ферозата, е тя тогава съвсем ще стане зян и ще си загуби "возията" а и како бе споменавано не веднъж за хора които карат преимуществено на асфалт с нашите дупчици по пътя, не ми се мисли...

Поздрави,
                              Както казваше един приятел "По-тежко от чаша не вдигам и по-високо от жена не се качвам" ...
                              Т.е. въпросът е на вкус, колега. Като ти е кеф - вози си 40 кила в багажника и си ги разнасяй насам-натам.

А за изнасянето на килцата на носа на джипката си има вариант. Вика му се "смяна на окачването" ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Не знам какво ми се вика ама взех да се ругая, че не си взех Чероки, еле онова на Севдо ...

Щото ако трябва да пипна тва и онова на Ферозата ще стигне много бързо 10-11 к, че и ще задмине...

Е..ти , защо се захванах с джипове ами не си седях кротко с другото ми хоби

Поздрави
                                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X