Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за пренамотаване на въжето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за пренамотаване на въжето

Здравейте, вчера ми се наложи да ползвам лебедката и на второто опъване въжето ме предаде .Скъса се планката к.обувка с която е захванато въжето за лебедката. Да не говорим ,че когато издърпах въжето беше като макарон. И заради безхаберието на предишните собственици на колата сега се налага или да ми пренавият въжето(като цяло е здраво и няма наранявания) или да го сменям.
    Моля ако знаете къде в София пренавиват въжета за лебедки ,че зимния сезон наближава.
    Благодаря предварително .
    "Само в най-простото може да се вмести най-сложното"- Джунджи Кимура

От: Въпрос за пренамотаване на въжето

Нещо не разбрах какво са виновни предишните собственици за това, че си развил въжето до края?!? Това болтче, с което краят на въжето е хванат за барабана не е предвидено да издържа натоварвания при теглене, а просто прикрепя въжето.
    За да не го изскубваш, въжето никога не се развива докрай. Винаги се оставят няколко намотки, а, още по-добре, целия първи ред.

Ако много държиш да дадеш някакви пари за навиване на въжето обратно на барабана - все ще се намери кой да ги вземе, ама хората обикновено си правят това сами.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Ела да ти го пренавия .Носи БИРА .

Коментар

Разбрал си ме погрешно. Знам че несе вади въжето докрай! Затова си има 1,5м оцветено в червено. Малкото болтче го нямаше и най вероятно заради лошото навиване на въжето. Просто развивайки 15м и болта се беше развил (незнам как) . А напаравил въпросчето защото въжето е много усукано и съм чувал ,че се пренавива на машина.
        Поздрави.
        "Само в най-простото може да се вмести най-сложното"- Джунджи Кимура

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X